Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çay Vakti

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,177
5,028
113
@salvadore Bak işte yok arabam var yok evim var diyosun ama insanlıktan bi nebze nasip almamışsın kendini bukadar yüksekte görme önce insan ol seninde gireceğin bi avuç toprak benimde gireceğim bi avuç toprak ben keyfimdenmi çalışmadığımı zannediyosun ben hastaliklarım yüzünden neler çektiğimi ne yaşadığımı sen nerden biliyosunda boş boş yorum yapiyosun herşeyden önce insan ol kimseyi hakir görme düşmez kalkmaz Allah var benim yaşadığım hastalığım belki fiziksel değil ama dışardan göründüğü gibide değil sana tavsiyem sen sen ol kimseyi kınama bide kalkmışsın bunun gibiler gebersin diyosun niye gebereyim vatan hainimi oldum namussuzlukmu yaptım veya birisinin hakkımı yedim bak mesela ailem var diyosun senin ailen varsa benimde ailem var kalkıp ordan bunun gibiler gebersin demek yanlış

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,471
5,729
113
@salvadore Bak işte yok arabam var yok evim var diyosun ama insanlıktan bi nebze nasip almamışsın kendini bukadar yüksekte görme önce insan ol seninde gireceğin bi avuç toprak benimde gireceğim bi avuç toprak ben keyfimdenmi çalışmadığımı zannediyosun ben hastaliklarım yüzünden neler çektiğimi ne yaşadığımı sen nerden biliyosunda boş boş yorum yapiyosun herşeyden önce insan ol kimseyi hakir görme düşmez kalkmaz Allah var benim yaşadığım hastalığım belki fiziksel değil ama dışardan göründüğü gibide değil sana tavsiyem sen sen ol kimseyi kınama bide kalkmışsın bunun gibiler gebersin diyosun niye gebereyim vatan hainimi oldum namussuzlukmu yaptım veya birisinin hakkımı yedim bak mesela ailem var diyosun senin ailen varsa benimde ailem var kalkıp ordan bunun gibiler gebersin demek yanlış
Aga bee sigara otomatikmen yandı

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,537
838
113
😁😁 Kaybol. Sen yaz çiz istediğini söyle ben söyleyince hopla zıpla çocuk gibi modlara şikayet et konudan yasaklasınlar beni sonra gel ağla ne güzel be. Artık muhattap olmayalım git kendini rezil edecek milleti arkandan konuşturacak konular açmaya devam et

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,177
5,028
113
😁😁 Kaybol. Sen yaz çiz istediğini söyle ben söyleyince hopla zıpla çocuk gibi modlara şikayet et konudan yasaklasınlar beni sonra gel ağla ne güzel be. Artık muhattap olmayalım git kendini rezil edecek milleti arkandan konuşturacak konular açmaya devam et
Çocuk olan sensin eminim yaşın 18-19 çünkü şu yazdığıma olgunlukla cevab vermeni beklerken yok gülücük atiyosun yok kaybol diyosun biraz büyü ondan sonra üstteki yazdığımı anlarsın belki

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,537
838
113
Çocuk olan sensin eminim yaşın 18-19 çünkü şu yazdığıma olgunlukla cevab vermeni beklerken yok gülücük atiyosun yok kaybol diyosun biraz büyü ondan sonra üstteki yazdığımı anlarsın belki
Karşımdaki çocuk ben değil. Alıntılama yazdıklarımı bak muhattap olmayalım

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,177
5,028
113
Karşımdaki çocuk ben değil. Alıntılama yazdıklarımı bak muhattap olmayalım
Şuana kadar her konuma her yazdığıma gerizekalı gerizekalı muhalefet olan sensin şimdi gelmişsin muhatap olmayalım diyosun ozaman sende her konuma her yazdığıma muhatap olma bende muhatap olmayım hadi ikile şimdi

hawkinqq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,396
941
113
jojoda 21122 kodunu daha önce alan varmı çekimde

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,320
991
113
Benim hastalık yok böyle duzgun cümleler kuramazdim dost :)

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,177
5,028
113
Benim hastalık yok böyle duzgun cümleler kuramazdim dost :)
Dost şimdi şöyle her pskiyatri hastası olanı toplum deli aklı yok diye görüyo ama öyle bişey yok pskiyatri rahatsızliklari hastalıkları çeşit çeşittir mesela benim yüzde 69 engelli raporum var hastaliklarım farklı ama günlük ihtiyaçlarını karşılıyabiliyorum kimi var adam altına yapiyo yemek yiyemiyo

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,320
991
113
Dost şimdi şöyle her pskiyatri hastası olanı toplum deli aklı yok diye görüyo ama öyle bişey yok pskiyatri rahatsızliklari hastalıkları çeşit çeşittir mesela benim yüzde 69 engelli raporum var hastaliklarım farklı ama günlük ihtiyaçlarını karşılıyabiliyorum kimi var adam altına yapiyo yemek yiyemiyo
Hayır aslında ben kendimden örnek verdim ironi yaptım burdaki çoğu kendini akıllı sanan dan iyi yazıp cizmissin onun için dedim Allah tan gelen herşey çekilir kardeşim Allah yeterki dayanma gücü sabır versin