- 23,033
- 11,695
- 113
Ben yatti dedim valla
Bende sağlık olsun yazdım baktım oly boş döndü evde boş döndü süre eridi ak pyhahaBen yatti dedim valla
Ben yatti dedim valla
Bende sağlık olsun yazdım baktım oly boş döndü evde boş döndü süre eridi ak pyhahaBen yatti dedim valla
Ben ust alsam olacak senaryo puhahaHahahahahah ulan 1.15 boş geçti hshshahs
Sesimi duyan var mı fix 😂😂250k hadi durmak yok puahha
Cesar dostumuz bizi takmadi puahhahahhaaSesimi duyan var mı fix 😂😂
Bastan sona skorlu takip ilk kez yaptık dion ondada cvp yok ilginç bende şaşırdım 😂Cesar dostumuz bizi takmadi puahhahahhaa
Puahhah yok la isim vardi az senin kuponlar gibi takip etmedikBastan sona skorlu takip ilk kez yaptık dion ondada cvp yok ilginç bende şaşırdım 😂
Aga sen otoritesin bo forumda slm vermem yeterli sen fazlasınıda yaptın ama demek yapmican onu anladım yapınca olmuyo 😂😂Puahhah yok la isim vardi az senin kuponlar gibi takip etmedik
Kanka geçmiş olsun iyimisin peki suanKalbim senleydi hastanedeyim bende fix atayım mı )))
Wp dan yazdım broKanka geçmiş olsun iyimisin peki suan
Monacoya bas dost bugun alicak bjz basamiyoz sen basKanka geçmiş olsun iyimisin peki suan
Zeki mürende bizi görecek mi 😅😅Monacoya bas dost bugun alicak bjz basamiyoz sen bas![]()
Sende bas gelmezse para iadesi yok puahhaZeki mürende bizi görecek mi 😅😅
Aga biz yanlış yspıyoz bak adamlar wp grubu yapmış ordan yazışıyolar biz grupsuz takılıyoz ondan kaybediyoz 😅Sende bas gelmezse para iadesi yok puahha
Kim la onlar puahhah ben asla yapmam oyle bisey en fazla burada 3 lu dm olmusturAga biz yanlış yspıyoz bak adamlar wp grubu yapmış ordan yazışıyolar biz grupsuz takılıyoz ondan kaybediyoz 😅
Üçlü olsun güçlü olsunKim la onlar puahhah ben asla yapmam oyle bisey en fazla burada 3 lu dm olmustur
Puhahahha 2 gundur basket bulteni kayniyor ve 2 gundur sadece kasam yok puahhaba olsada gunduz gidiyor hay sansima sokamÜçlü olsun güçlü olsun