- 49,639
- 37,693
- 113
Yarın ayın 5 ı roll actırırm kanka yarına hazırlan 300 roll bakıyesı artı holoskoPuhahahha 2 gundur basket bulteni kayniyor ve 2 gundur sadece kasam yok puahhaba olsada gunduz gidiyor hay sansima sokam
Yarın ayın 5 ı roll actırırm kanka yarına hazırlan 300 roll bakıyesı artı holoskoPuhahahha 2 gundur basket bulteni kayniyor ve 2 gundur sadece kasam yok puahhaba olsada gunduz gidiyor hay sansima sokam
Al benden de o kadar düne çok yandım ne aktı maçlar euroleguade 😕Puhahahha 2 gundur basket bulteni kayniyor ve 2 gundur sadece kasam yok puahhaba olsada gunduz gidiyor hay sansima sokam
He ya vallaha inanilmaz üst oldu maclarAl benden de o kadar düne çok yandım ne aktı maçlar euroleguade 😕
Kasa olsa 70-80 ler rahat görülürdü kasasız sürünsük resmen
Kadir yazmış ya wpden yazdım die üstte 😂Kim la onlar puahhah ben asla yapmam oyle bisey en fazla burada 3 lu dm olmustur
Hee cok var la takilmistir buyuk ihtimalKadir yazmış ya wpden yazdım die üstte 😂
Neyse metin aga yarın 50k maas yatıyor dedi aganın pohunun üstüne poh olmaz 😂He ya vallaha inanilmaz üst oldu maclar
Ooo alalimNeyse metin aga yarın 50k maas yatıyor dedi aganın pohunun üstüne poh olmaz 😂
4 de mi yatıyo 😂😂
Diger konu sandi puahhah4 de mi yatıyo 😂😂
Cesar bunu begendi 😂😂😂Diger konu sandi puahhah
Ee ayın 5 i desik öle kaldı konu butra ile bekledik agamızı 😂Lan kıza laf yetiştir yorum bır yandan burdayız ahahah
Hee yarın 5 ı ehlıyetı alcam emnıyetten bıde roll actırırız cumada konser var derya bedavacı sanada atarım kanka 300 ayıpsın yarınEe ayın 5 i desik öle kaldı konu butra ile bekledik agamızı 😂
29 günde sendeyiz 😀😀Hee yarın 5 ı ehlıyetı alcam emnıyetten bıde roll actırırız cumada konser var derya bedavacı sanada atarım kanka 300 ayıpsın yarın
Bekleriz efenim bizde 15 i dedimi gece yatar 😂29 günde sendeyiz 😀😀
Dur tele alarm kuramBekleriz efenim bizde 15 i dedimi gece yatar 😂