Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Çevir Kazı Yanmasın Kuponu

Kupon Miktarı
111
Kupon Oranı
1.11

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,605
2,545
113
Haci abiler kazandigimdan yada birsey bildigimden soylemiyorum ama 7 8 aydir hem not tutuyorum hem her cekimin yarisini odemelere atiyorum direk. Tavsiye ederim gun sonunda nasilsa 0 lancak para en azindan borclara gidiyor. Bu ayi kapattim mesela mayis ayi borclarina basladim Screenshot_20260416_025133_Samsung Notes.jpgScreenshot_20260416_025258_Samsung Notes.jpg

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,605
2,545
113
Haci abiler kazandigimdan yada birsey bildigimden soylemiyorum ama 7 8 aydir hem not tutuyorum hem her cekimin yarisini odemelere atiyorum direk. Tavsiye ederim gun sonunda nasilsa 0 lancak para en azindan borclara gidiyor. Bu ayi kapattim mesela mayis ayi borclarina basladim Ekli dosyayı görüntüle 958729Ekli dosyayı görüntüle 958730
He bu arada listedeki borclarin yuzde 60 i kumar borcu yani oyle gotumuz kalkmis gibi olmasin zamaninda yedigimiz hurmalar

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,591
12,542
113

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,824
13,045
113
Haci abiler kazandigimdan yada birsey bildigimden soylemiyorum ama 7 8 aydir hem not tutuyorum hem her cekimin yarisini odemelere atiyorum direk. Tavsiye ederim gun sonunda nasilsa 0 lancak para en azindan borclara gidiyor. Bu ayi kapattim mesela mayis ayi borclarina basladim Ekli dosyayı görüntüle 958729Ekli dosyayı görüntüle 958730
Taksitli bi borcum olsa boyle yapacağım da taksitli hic borcum yok. Toki cikarsa oyle planliyorum ben de dost

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,605
2,545
113
O nasıl yani borç var diye numarayi değiştirme mi
Reis simdi atiyorum turkcelde 3 4 yada 5k faturan var ama odeyemedin artik kapancak , gidiyosun turktelekoma numarani tasiyosun , borc turkcelde kaliyor ama 5 6 ay oteleniyor en azindan, yalniz tasiyacagin yere borcun olmamasi lazim

Danger38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,344
3,626
113
Reis simdi atiyorum turkcelde 3 4 yada 5k faturan var ama odeyemedin artik kapancak , gidiyosun turktelekoma numarani tasiyosun , borc turkcelde kaliyor ama 5 6 ay oteleniyor en azindan, yalniz tasiyacagin yere borcun olmamasi lazim
He hiç yapmadım kanka 2. Hat aldım 5 sene önce ikisinde aktif kullanıyorum şuan hattım kapanmıştı o zaman