- 26,605
- 12,576
- 113
bittti şampiyon fenerbahçe
Çok sağol bakalım bize de ekleyecek miFoto çekmişim birine atmak için evet bilgeymis dost
İns dost eklerÇok sağol bakalım bize de ekleyecek mi
Bol şansCekemedikce kasa yukseliyor en son sifirlayacaz gibi, fb kuponunda tac atisi oynadik diye 2500 daha cevrim istediler. Gelirse bi dosta gece rolü olsun. Ekli dosyayı görüntüle 958705Ekli dosyayı görüntüle 958706
kurul kurul çek kalmasın içeride paraPandik atti bakalim bu sefer
Kaz yandi mi dost çeviremedin mi iyicePandik atti bakalim bu sefer
O zaman ben sana atiyim dost ister ona yaptir ister kendin yap 😁😁@BuildYourDreams sanki @Malatyali44 hoca hak etti givi bi rollu dualarla dost
Ayn hocam üfledi maç kurudu@BuildYourDreams sanki @Malatyali44 hoca hak etti givi bi rollu dualarla dost
İste imanlı bir dostun mesaji@BuildYourDreams sanki @Malatyali44 hoca hak etti givi bi rollu dualarla dost
Olur olur hocamiza yaptiralim aklimi celdin ama ayip olur mubarek adamdir haahahO zaman ben sana atiyim dost ister ona yaptir ister kendin yap 😁😁
Ağzımı dahi açmadım, tek burun deligim ile üfledim hemen geldi.Ayn hocam üfledi maç kurudu
Kesene bereket hoca efendiye de bol şanslar nbayeyi uflesinVallahi dostlar arka planda surekli kupon dönüyor sirf burdan bi dostumuz nasiplensin diye konu aciyorum darilmaca gucenmece olmasin Ekli dosyayı görüntüle 958723
Herkes kumarbaz herkes kaybediyor kimin kaybedeceğinin bi önemi kalmıyor😀😀😀Vallahi dostlar arka planda surekli kupon dönüyor sirf burdan bi dostumuz nasiplensin diye konu aciyorum darilmaca gucenmece olmasin Ekli dosyayı görüntüle 958723
kesene bereketVallahi dostlar arka planda surekli kupon dönüyor sirf burdan bi dostumuz nasiplensin diye konu aciyorum darilmaca gucenmece olmasin Ekli dosyayı görüntüle 958723