- 15,841
- 13,050
- 113
Sen nasil emrederdin berkayimParayı alacak 8 adım 500 bin yapmaya çalışcamçk baskette hiç olcak
Sen nasil emrederdin berkayimParayı alacak 8 adım 500 bin yapmaya çalışcamçk baskette hiç olcak
Dost ne diyim blmyom kiSen nasil emrederdin berkayim
toplam giden: 734.695.88Yav dost kumardan kim kazanmis aylik maasli calisanim , sadece tek bankaya 1 ayda 750k para girmis , kullanilabilir bakiye hep 0Ekli dosyayı görüntüle 958725
Kumarci sadece kazandigini söyler kaybettigini gizler geneldeYav dost kumardan kim kazanmis aylik maasli calisanim , sadece tek bankaya 1 ayda 750k para girmis , kullanilabilir bakiye hep 0Ekli dosyayı görüntüle 958725
Bilgilendirme için sagoltoplam giden: 734.695.88
88 i 4 e bol 22 yapar , eniste severtoplam giden: 734.695.88
enişte doğum günü bonuslarını topladı sessizde şuan88 i 4 e bol 22 yapar , eniste sever
Dostunla kariya dusmaninla kumara duseceksin dostKumarci sadece kazandigini söyler kaybettigini gizler genelde
Öyle dost çıkamıyoruz da bataktan cuma hattım kapanacak maaş yatmadı yarın götürüp teli satacamYav dost kumardan kim kazanmis aylik maasli calisanim , sadece tek bankaya 1 ayda 750k para girmis , kullanilabilir bakiye hep 0Ekli dosyayı görüntüle 958725
Yav o topladigini 1 saatte tumbete birakmistir zatenenişte doğum günü bonuslarını topladı sessizde şuan
Aracılık yapıyoruz maaşı artı borç bırakıyoruz rahatlıyourzYav dost kumardan kim kazanmis aylik maasli calisanim , sadece tek bankaya 1 ayda 750k para girmis , kullanilabilir bakiye hep 0Ekli dosyayı görüntüle 958725
Hat icin teli niye satiyosun dost git operator degis , hat alirsinda tel olmadan olmaz o isÖyle dost çıkamıyoruz da bataktan cuma hattım kapanacak maaş yatmadı yarın götürüp teli satacam
o şuan nbada kim bilir ne kupon yapmıştırYav o topladigini 1 saatte tumbete birakmistir zaten
Dövmesini yaptirsam ne gzel soz hahaah @Malatyali44 hocam dinen uygun muDostunla kariya dusmaninla kumara duseceksin dost
Numaram hattan daha değerli dost yolların numarası yeni numara dağıtamamHat icin teli niye satiyosun dost git operator degis , hat alirsinda tel olmadan olmaz o is
Yok bea oyle degil turkcelce telekoma tasi ayni numara kaliyo ya zatenNumaram hattan daha değerli dost yolların numarası yeni numara dağıtamam
geçen ay 230k gelen para bu ay 70 düşünün ne kadar kötü ay geçtiğinibaktımda ben eksideyim bşde anasını aylık ahahahaEkli dosyayı görüntüle 958727
Oluyo mı öyleYok bea oyle degil turkcelce telekoma tasi ayni numara kaliyo ya zaten