Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Cezaevi Hk.

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,014
1,946
113
Beyler Allah dusmanimin basina vermesin yarin kardesim cezaevine gircek 3yil 1 ay 15 gun yeni tarihli ceza nekadar yatar günümüz berbat oldu zormus kardes acisi
Seçim yokmu af gelir seçime bağlı oylar düştü AKP nin

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
798
725
93
Dost Allah basina vermesin baska bse demiyorum dalga geccek zaman deil olmayan beynine veriyorum
keke dalga geçmiyorum bu şarkı aklıma geldi attım dalga geçmeyle ne alakası var allah kurtarsın

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,923
6,140
113
İpini koparan konu açıyor cezaevi bilmem ne kardeşim burda konu açana kadar git kardeşinin yanında ol ne yapabilirsin diye düşün nasıl böyle durumlarda aklınıza burda konu açmak geliyor anlamıyorum sizi cidden çok değişiksiniz

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,554
1,791
113
ben yaralamadan 3 yıl 7 ay hapis cezası aldım ağır cezada yargılanıp
çıkana kadar ne kadar yatacağımı bilmiyordum öyle bir sistem var ki öğrenemiyorsun kimseden
cezaevine girdikten sonra eline gelen müddetnameden öğrenebilir ancak. onun dışında kim ne diyorsa boş sistem çok değişti kimse yatar hesaplayamıyor artık

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,014
1,946
113
ben yaralamadan 3 yıl 7 ay hapis cezası aldım ağır cezada yargılanıp
çıkana kadar ne kadar yatacağımı bilmiyordum öyle bir sistem var ki öğrenemiyorsun kimseden
cezaevine girdikten sonra eline gelen müddetnameden öğrenebilir ancak. onun dışında kim ne diyorsa boş sistem çok değişti kimse yatar hesaplayamıyor artık
Tayip kafa calisiyo öyle bi sistem yaptıki kim nezamqn çıkacağını bilmiyo af bekliyo

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,554
1,791
113
Tayip kafa calisiyo öyle bi sistem yaptıki kim nezamqn çıkacağını bilmiyo af bekliyo
ben ağustos affından çıktım ortalama 1-2 sene yatacakken 1.ayımda kurtuldum a.... zindanından o zaman bu zaman sokağa bile çıkarken korkarak çıkıyorum zaten başıma iş gelecek diye
yatılacak durulacak bir yer değil