- 902
- 541
- 93
Yatsın 3 sene kral
Seçim yokmu af gelir seçime bağlı oylar düştü AKP ninBeyler Allah dusmanimin basina vermesin yarin kardesim cezaevine gircek 3yil 1 ay 15 gun yeni tarihli ceza nekadar yatar günümüz berbat oldu zormus kardes acisi
Seçime kadar çıkar zatenSeçim yokmu af gelir seçime bağlı oylar düştü AKP nin
Ozel dost bosverSuç isnadı neydi özel değilse söyle kanka bildiğim bir şey varsa aktarayım
Sen bilirsin kardeşim dm açık bilgi almak istersen yazarsınOzel dost bosver
Yakında seçim olsa erken çıkardıSeçime kadar çıkar zaten
Napak hükümettimi düşürek sadiiiYakında seçim olsa erken çıkardı
Dost Allah basina vermesin baska bse demiyorum dalga geccek zaman deil olmayan beynine veriyorum
Düşürmek olmaz sen erken secim sulogunu yapNapak hükümettimi düşürek sadiii
Cududud78diffocoxiixux
keke dalga geçmiyorum bu şarkı aklıma geldi attım dalga geçmeyle ne alakası var allah kurtarsınDost Allah basina vermesin baska bse demiyorum dalga geccek zaman deil olmayan beynine veriyorum
Benim adayım @zebraDüşürmek olmaz sen erken secim sulogunu yap![]()
65 yas ustu seçilemez 😀Benim adayım @zebra
Profil resmi yeter onun 🤣65 yas ustu seçilemez 😀
Ülkeyi şimdi moruk mu yönetsin o kadar genç varProfil resmi yeter onun 🤣
Tayip kafa calisiyo öyle bi sistem yaptıki kim nezamqn çıkacağını bilmiyo af bekliyoben yaralamadan 3 yıl 7 ay hapis cezası aldım ağır cezada yargılanıp
çıkana kadar ne kadar yatacağımı bilmiyordum öyle bir sistem var ki öğrenemiyorsun kimseden
cezaevine girdikten sonra eline gelen müddetnameden öğrenebilir ancak. onun dışında kim ne diyorsa boş sistem çok değişti kimse yatar hesaplayamıyor artık
ben ağustos affından çıktım ortalama 1-2 sene yatacakken 1.ayımda kurtuldum a.... zindanından o zaman bu zaman sokağa bile çıkarken korkarak çıkıyorum zaten başıma iş gelecek diyeTayip kafa calisiyo öyle bi sistem yaptıki kim nezamqn çıkacağını bilmiyo af bekliyo