Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çiğerci Açmayı Düşünüyorum

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,935
3,457
113
Beylikdüzünde ciğerci açacağım lezzet olarak şöyle söylüyüm güngörendeki kebapçıların yaptığı ciğerden daha leziz sermaye yatırım dengesi de çok iştah kabartıcı yapılabilir bir iş gibi duruyor düşünce ve tavsiyelerinizi merak ettim
ciğerci aç ama tavuk pilav döner midye hepsini koy kanka:D talep var

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,907
5,727
113
Beylikdüzünde ciğerci açacağım lezzet olarak şöyle söylüyüm güngörendeki kebapçıların yaptığı ciğerden daha leziz sermaye yatırım dengesi de çok iştah kabartıcı yapılabilir bir iş gibi duruyor düşünce ve tavsiyelerinizi merak ettim
helal be nihayet bir ciğer Ci acan arkadaşa denk geldik sitede konu harika bu konu kapanmasın sakın aman gozunuzu sevryim

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,337
612
113
Kanka cigerci felan bilmem ben düzgün bir manav aç yemeksepeti trendyol getir ile anlas %10 kesinti yapiyor sadece

balalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,263
1,657
113
Yeterli lezzeti müşteriyi tatmin etsin İstanbulda her türlü gider...
İşten sonra Sırf tavuk yemek için Avrupa'dan Asya'ya geciyorduk geçen sene...
Önemli olan lezzet kalite...

gokhanduran1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,390
699
113
kumarı bırakmadan açma