- 1,686
- 1,379
- 113
Beylikdüzünde ciğerci açacağım lezzet olarak şöyle söylüyüm güngörendeki kebapçıların yaptığı ciğerden daha leziz sermaye yatırım dengesi de çok iştah kabartıcı yapılabilir bir iş gibi duruyor düşünce ve tavsiyelerinizi merak ettim
İbandan ücret kabul edersen gelirimBeylikdüzünde ciğerci açacağım lezzet olarak şöyle söylüyüm güngörendeki kebapçıların yaptığı ciğerden daha leziz sermaye yatırım dengesi de çok iştah kabartıcı yapılabilir bir iş gibi duruyor düşünce ve tavsiyelerinizi merak ettim
pos makinasından geçeriz kardeş sen gel ısmarlarımİbandan ücret kabul edersen gelirim
Yok ben ibandan ödemek istiyorumpos makinasından geçeriz kardeş sen gel ısmarlarım
Çiğerci açarsan tutmayabilir, milletin ne olduğunu anlaması uzun sürebilir. Ama ciğerci diyorsan olabilirBeylikdüzünde ciğerci açacağım lezzet olarak şöyle söylüyüm güngörendeki kebapçıların yaptığı ciğerden daha leziz sermaye yatırım dengesi de çok iştah kabartıcı yapılabilir bir iş gibi duruyor düşünce ve tavsiyelerinizi merak ettim
zeytinburnunda ciğerci adem var 4-5 kere sipariş verdim mecburen yenilecek gibi değil aslında ama tutturdusefaköyde ve aksaray metrosunun dibindeki cigeristan gibi aç mezeleri daya sınırsız paraya para demezsin
Metrobüs hattına ya da AVM lere yakın açarsan olur beylikdüzü insanı geliri yüksek insanlar bildiğim kadarıyla fiyata değil kaliteye bakarlarBeylikdüzünde ciğerci açacağım lezzet olarak şöyle söylüyüm güngörendeki kebapçıların yaptığı ciğerden daha leziz sermaye yatırım dengesi de çok iştah kabartıcı yapılabilir bir iş gibi duruyor düşünce ve tavsiyelerinizi merak ettim
yok reis ödeme sen benden olsunYok ben ibandan ödemek istiyorum
Tavuk ciğeri mi dana ciğerimiÇiğerci açarsan tutmayabilir, milletin ne olduğunu anlaması uzun sürebilir. Ama ciğerci diyorsan olabilir
Eyvallah cansın kuzu yürekte koy menüyeyok reis ödeme sen benden olsun
Buffalo çiğeriTavuk ciğeri mi dana ciğerimi
kendim yemeyeceğim dalgayı satmam moruk ya tutturursak güzel olur ciğer yemeğini michelin yıldızlı kalitede yapıyoruz bence olabilir istekliyimMetrobüs hattına ya da AVM lere yakın açarsan olur beylikdüzü insanı geliri yüksek insanlar bildiğim kadarıyla fiyata değil kaliteye bakarlar
Bol açılıBuffalo çiğeri
Afiyet olsunBuffalo çiğeri
dana kanka tavuk ciğerini ızgaraya atsak mahalleli vurmaya gelir bizi leş kokuyor agTavuk ciğeri mi dana ciğerimi