Spor oynadim ztn knka slota cok bıraktım dunReis boşver slotu bul 1 2 maç bas slot boş iş
Spor oynadim ztn knka slota cok bıraktım dunReis boşver slotu bul 1 2 maç bas slot boş iş
Geçmiş olsunGs liver macina 1/1 dedim 6 oran geldi
Atletico m. Macina 1/1 dedim
Bayern macina 2/2 dedim
Barca macina galibiyet dedim. Abi deli gibi hepsi geldi barca gelmedi 77.080 oran 1200 tl yatirim yapmistim guzel para sonucta vericekti kafayi yedim herkez gelmis kupon gule gule harca dedi barca gelmedi
Su bnkadan aldığımı verim daha bulasmicamHay
di cihad kurtar paranı valla çok üzüldüm ya en azından kesirleri kapat bir daha bulasmam
Öyle yap dost hırs iyi değildir kumarda bitirir adamın hayatını dikkat et lütfenSu bnkadan aldığımı verim daha bulasmicam
Sagol dostum insallah seninki gelsin gozu olanin da gozu ciksin diyelimGeçmiş olsun
TmÖyle yap dost hırs iyi değildir kumarda bitirir adamın hayatını dikkat et lütfen
Allah'a emanet abiHadi Allaha emanet 22.00da grsrz
Bnde onu dicektimSagol dostum insallah seninki gelsin gozu olanin da gozu ciksin diyelim
Sen ne oynadın dost maçları da yazaydın keşke
Kral sağlık olsun beSu kupon gelmedi kafayi yedim keske paylasmasaydim ogun barca yatirdi. Gs bile 1/1 oynamistim hala unutamiyorum. Ozellikle koddan gelen para ile oynamistim 1200 😑
Ekli dosyayı görüntüle 944572
AlGözükmüyor ne oynadığın
AlKral sağlık olsun be
Aynen oyle tabi kardesim gelebilicek kupondu olmadi yapcak birsey yok dostlar sagolsunKral sağlık olsun be