- 43,416
- 7,837
- 113
süre 08.26
Bol şanslarSırbistan ABD 3 per 50.5 üst kasa atıldı
Burayı ticarethane gibi kullananlar var dost zamanında tek tek ifşa ettik ama baktık herkes üç maymunu oynuyor sustukForumdan kimin parmağı kimin şeyinde belli değil ücretli vip bölümü yapılması lazım ki kimin ne mal olduğu ortaya çıksın. Adam issizlikten 50 tane üyelik açmış aq kimle konustugumuzu bilmiyoruz 🤣
Bol sans dostSırbistan ABD 3 per 50.5 üst kasa atıldı
Olanın bu konuda mesajı olmazdı zaten. Olan unutuyor bizi sonra kaybedince bir anda kardeşi ilan ediyor 🤣Dostum olsaydı atardim
Sıkıntı yok dost bu maçı alacagizBu. Biraz sıkıntılı dostum 😔
Vay kardeşim buradamiydin yaOlanın bu konuda mesajı olmazdı zaten. Olan unutuyor bizi sonra kaybedince bir anda kardeşi ilan ediyor 🤣
Banlanip banlanip gelen bir terbiyesiz vardi sanki yine aramızda dolaşıyor gibi geliyor 😁😁Forumdan kimin parmağı kimin şeyinde belli değil ücretli vip bölümü yapılması lazım ki kimin ne mal olduğu ortaya çıksın. Adam issizlikten 50 tane üyelik açmış aq kimle konustugumuzu bilmiyoruz 🤣
Bol şanslarSırbistan ABD 3 per 50.5 üst kasa atıldı
Antepli vardı 3.uyeligi açmış nickini de Çekirge koymuştu. 3 e kadar zıplarim demiş resmen 🤣Banlanip banlanip gelen bir terbiyesiz vardi sanki yine aramızda dolaşıyor gibi geliyor 😁😁
Bol ŞanslarSırbistan ABD 3 per 50.5 üst kasa atıldı