- 7,634
- 2,647
- 113
Bol sansHedefe ulaşmamız durumunda 3 kişiye @Tokmakci ulaşır
1 kişiye rolling bakiyesi
25 dk başlıyorum işten geldim üstümü değiştirip geliyorum 😎😎😎
Bol sansHedefe ulaşmamız durumunda 3 kişiye @Tokmakci ulaşır
Bizi siktir ette dost @wasil alınır ona ayrı bi parantez açsaydınherkes hoş geldi tek tek yazamıcam kusura bnakmayın
Yapma komşi sen ben mi varBizi siktir ette dost @wasil alınır ona ayrı bi parantez açsaydın
Gene bi yelerden vurgun yapildi heralde roll acildigina goreherkes hoş geldi tek tek yazamıcam kusura bnakmayın
Bol şanslarHedefe ulaşmamız durumunda 3 kişiye @Tokmakci ulaşır
Uçak sağlam uçmuşGene bi yelerden vurgun yapildi heralde roll acildigina gore
yok uzun suredir yogun calısıyorum yarın pazar calısmıcam ondan dolayi acma gereksınımı duydumGene bi yelerden vurgun yapildi heralde roll acildigina gore
Basket mı vuracukyok uzun suredir yogun calısıyorum yarın pazar calısmıcam ondan dolayi acma gereksınımı duydum![]()
Uçak ne alemde kanatlar çalışır vaziyetde miyok uzun suredir yogun calısıyorum yarın pazar calısmıcam ondan dolayi acma gereksınımı duydum![]()
hadi la başla artıkyok uzun suredir yogun calısıyorum yarın pazar calısmıcam ondan dolayi acma gereksınımı duydum![]()
Bi stres atim dedin hadi bolsanyok uzun suredir yogun calısıyorum yarın pazar calısmıcam ondan dolayi acma gereksınımı duydum![]()
Bol şansHedefe ulaşmamız durumunda 3 kişiye @Tokmakci ulaşır
oynamıyorum onlari artık benı cıleden cıkartdi bıraktım ucusyokUçak ne alemde kanatlar çalışır vaziyetde mi![]()
Gel seni valo ya baslatak cs nin gelecegi karanlikhadi la başla artık
en tehlikeli oyun aviatör vallaUçak sağlam uçmuş
aynen öyle hedefe ulasırsak zaten 2 3 kısıde bizden sebeplenirBi stres atim dedin hadi bolsan
En iyisi dost 🙏oynamıyorum onlari artık benı cıleden cıkartdi bıraktım ucusyok
Şimdiden bol şans dostumHedefe ulaşmamız durumunda 3 kişiye @Tokmakci ulaşır
En hayırlı işi yapmışsınoynamıyorum onlari artık benı cıleden cıkartdi bıraktım ucusyok