- 15,961
- 13,171
- 113
Apo kendine gelSana yarın konum atıcam 25-25 koyacağımız mekana baskın yapıcaz yeni bir çete gelmişKraliçe 🐜 karıncayı bana bırak ama
Apo kendine gelSana yarın konum atıcam 25-25 koyacağımız mekana baskın yapıcaz yeni bir çete gelmişKraliçe 🐜 karıncayı bana bırak ama
para gecmedikiSürpriz istiyosan csde mongolza bas oranı 7.10 suan 😂
ef g2 ya acımadı bugün 2-0 çaktı geçtiŞuan navi mongolz maçı var acayip zevkli
Çok sinirliyimApo kendine gel
Arı olmasın oSana yarın konum atıcam 25-25 koyacağımız mekana baskın yapıcaz yeni bir çete gelmişKraliçe 🐜 karıncayı bana bırak ama
NedenÇok sinirliyim
Bol şanslarHedefe ulaşmamız durumunda 3 kişiye @Tokmakci ulaşır
1 kişiye rolling bakiyesi
25 dk başlıyorum işten geldim üstümü değiştirip geliyorum 😎😎😎
Acelemiz yok sahura kadar burdayiz 😂para gecmediki
Dişinin her cinsinde mutlaka kraliçe vardırArı olmasın o
adam taksiti devam eden tableti kumara basmış
Bizim rakip navi oldu şimdi 😂 naviyi de tokatlarizef g2 ya acımadı bugün 2-0 çaktı geçti
Kripto muneymiş bu gecmedi hala anasını satım
Geçer geçer acele etmeneymiş bu gecmedi hala anasını satım
Yok lâ aksine burası terapi merkezi gibi geliyor
Vardır bundada hayr dostumneymiş bu gecmedi hala anasını satım
bazen geç düşebiliyor normal ama havale olayına dikkat et milletin hesabı kapanmaya basladıneymiş bu gecmedi hala anasını satım
naviye de şansımız hiç tutmuyor ki bakalım ne olacakBizim rakip navi oldu şimdi 😂 naviyi de tokatlariz
kapanmassa anasını satım gecen kapandı gittim açtilarbazen geç düşebiliyor normal ama havale olayına dikkat et milletin hesabı kapanmaya basladı
O eskidendi 😂 şimdi gümbür gümbüruz tek isteğim finalde spirit ile karşılaşmak donkun kafasına vermek istiyorumnaviye de şansımız hiç tutmuyor ki bakalım ne olacak