- 48,801
- 20,177
- 113
Evet dostum senin içinde iyi olur bakalımYani 2ye bölünmesi lazım listenin dağıtım için. Çünkü daha önce bu durumu yaşadım 10. Transferde hesap limiti doldurdu hatası veriyor banka
Evet dostum senin içinde iyi olur bakalımYani 2ye bölünmesi lazım listenin dağıtım için. Çünkü daha önce bu durumu yaşadım 10. Transferde hesap limiti doldurdu hatası veriyor banka
Tamam reıs bılmıyordum senın sectıgını kusura bakmakardeş o adamı ben sectım wpden sonradan ekledım adam 4 5 rollıgıme geldı sonuna kadar takıp etti
hani 1 kısı secme hakkı tanıdım dgıelerı aktıf dogrumudur ? 12 dedım 13 aldım
eywkardeş o adamı ben sectım wpden sonradan ekledım adam 4 5 rollıgıme geldı sonuna kadar takıp etti
Sıkıntı yok çok kısı var bazıları secılmıcektıMeting sürekli aktifti konuda bana düşmez ama
Fazla bile 13kardeş o adamı ben sectım wpden sonradan ekledım adam 4 5 rollıgıme geldı sonuna kadar takıp etti
Aman altanım bu saatte ne grubuSimdi grup mu kurulacak nasil olacak beyler
Doğrudur Dostumkardeş o adamı ben sectım wpden sonradan ekledım adam 4 5 rollıgıme geldı sonuna kadar takıp etti
Lâ yok adam zaten kaç kısıye dağıttı gözüme çarptı ondan soledım art nıyet olmadıgını bılıyorum@CistakCistakBaby kanka @Metings1905 özelden ulaşır mısın benim insiyatif
tamamdır 14@CistakCistakBaby kanka @Metings1905 özelden ulaşır mısın benim insiyatif
Bir onu patlatmadik zaten 😂Yarın maaş hesabıma bloke konuldu konusu gelir mi dost
tamam bak 1 ınsıyatif aldık sıkıntı yokLâ yok adam zaten kaç kısıye dağıttı gözüme çarptı ondan soledım art nıyet olmadıgını bılıyorum
La etiket attığı adam farklı sanami yazicazYalnız günlük transfer limiti var bankalarda bu kadar kişiye ben ulaşabilir miyim bilemedim 😂
Bu kadar ince düşünme dayı 😄 senden çıksın topDeniyimde o adam nasıl kopyala yapıştır yapicak
la bana wpden ulasda numara yazamıyom ortalık aktısyıBir onu patlatmadik zaten 😂
Eywtamam bak 1 ınsıyatif aldık sıkıntı yok![]()
Altan birdaha öyle kanlı manlı birşey yazma o beynine veririm kanıSen git bir yemek falan ye dost beynine kan gitsin biraz
ins daha fazlasini kazan dostum kirmiyorsun kimseyi sagoltamamdır 14
İkinci insiyatif bentamam bak 1 ınsıyatif aldık sıkıntı yok![]()