- 26,588
- 12,541
- 113
bak barnes 10 asist yapar dedim arkadaşa 3 e yakın oranı vardı ilk çeyrek şuanda 4 yaptıLa Hamza sende iyi biliyom ha o gün LeBron 10 asist yapacak dedin geldi aw
bak barnes 10 asist yapar dedim arkadaşa 3 e yakın oranı vardı ilk çeyrek şuanda 4 yaptıLa Hamza sende iyi biliyom ha o gün LeBron 10 asist yapacak dedin geldi aw
1 sayıdan gittiİlk çeyrek 50.5 üst oynadım az önce
Boşa gitmiş dostbenim denemelerim güzeldir geçen bunu yakaladım betvakti paraya çökmüştü ya
valla öyle olduBoşa gitmiş dost
Çok doğru dedin. Potanın altında bile basket atamıyorlar savunma ile alakası yok. Kaç defa hücum faul oldu. İşin garibi kolay basketleri kaçırıyorlar. 🙂Sahada 11 tane 40 milyon dolar kontratlı oyuncu var ama yeminle taş atıyorlar sanki potaya bu kadar yeteneksiz oe nasıl aynı takıma toplamislar
geliyor gelmekte olanÇok doğru dedin. Potanın altında bile basket atamıyorlar savunma ile alakası yok. Kaç defa hücum faul oldu. İşin garibi kolay basketleri kaçırıyorlar. 🙂
Üst dedim yanıldım sanırım. Bu maç bizi üzer gibi . Neyse sağlık olsun ilk kez kayıp etmiyoruz. İlk yarıdaki gibi keşke maç sonunda da berabere bitse uzasa
Zor ihtiyar simdilikgeliyor gelmekte olan
belli olmazZor ihtiyar simdilik
54 lazım ins Detroit son per gibi olurbelli olmaz
olur isallah54 lazım ins Detroit son per gibi olur
İnsolur isallah
gelecek gibi4 dk 8 sayı sadece yuh