Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Cleveland-Toronto Tahmininiz Nedir?

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,297
9,086
113
Sahada 11 tane 40 milyon dolar kontratlı oyuncu var ama yeminle taş atıyorlar sanki potaya bu kadar yeteneksiz oe nasıl aynı takıma toplamislar

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,232
2,449
113
Sahada 11 tane 40 milyon dolar kontratlı oyuncu var ama yeminle taş atıyorlar sanki potaya bu kadar yeteneksiz oe nasıl aynı takıma toplamislar
Çok doğru dedin. Potanın altında bile basket atamıyorlar savunma ile alakası yok. Kaç defa hücum faul oldu. İşin garibi kolay basketleri kaçırıyorlar. 🙂

Üst dedim yanıldım sanırım. Bu maç bizi üzer gibi . Neyse sağlık olsun ilk kez kayıp etmiyoruz. İlk yarıdaki gibi keşke maç sonunda da berabere bitse uzasa

Bybasel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,327
887
113
torontolu oyuncular mactan önce karıya gitmişler heralde

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,443
7,152
113
Çok doğru dedin. Potanın altında bile basket atamıyorlar savunma ile alakası yok. Kaç defa hücum faul oldu. İşin garibi kolay basketleri kaçırıyorlar. 🙂

Üst dedim yanıldım sanırım. Bu maç bizi üzer gibi . Neyse sağlık olsun ilk kez kayıp etmiyoruz. İlk yarıdaki gibi keşke maç sonunda da berabere bitse uzasa
geliyor gelmekte olan

CLAXTON

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
220
100
43
Allen 3. Çeyrekte 14 sayı 10 ribaund yapmiş hayvan

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,144
9,771
113
4 dk 8 sayı sadece yuh

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,144
9,771
113
Geldi la ne hizlandilar 4 k 20 sayı attılar başta sonra 4 dk 8 sayı sonra 4 dk 29 sayı attılar