- 23,890
- 24,858
- 113
O yok bendeTV+ ya baktinmi abi
O yok bendeTV+ ya baktinmi abi
Türkçe yok ya ssports da vermiyor. Bende bilyonerden izliyorumBu maçın Türkçe yayını yok mu
Kendi evinde bir başka oynuyor cle ama . BilemedimGit güzel orani varsa tronto alır de bu cavsddn adam olmaz o harden dün beni bitirdi namusuz adam
Ozaman yayın vermiyorlar abi mecbur ingilizce izliycen ben olsam sana ceviriridirlmde ben de yokum isteO yok bende
Dün kimse philiea alır demedi NBA bura neyse sen bildiğine oyna sonra sövme arkamizdanKendi evinde bir başka oynuyor cle ama . Bilemedim
İngilizcen hangi seviyede b1 varmiOzaman yayın vermiyorlar abi mecbur ingilizce izliycen ben olsam sana ceviriridirlmde ben de yokum iste
B1 vardır abi bir ara erasmusa gitme durumu vardı baya yuklenmistimİngilizcen hangi seviyede b1 varmi
bi ingiliz ne kadar turkce biliyorsa buda o kadar ingilizce bilio🤣🤣İngilizcen hangi seviyede b1 varmi
Adamsın kardeşim ülkenin geleceği sizlere emanetB1 vardır abi bir ara erasmusa gitme durumu vardı baya yuklenmistim
Eyvallah zaten içimden geçeni oynayacağım. Şans sonuçtaDün kimse philiea alır demedi NBA bura neyse sen bildiğine oyna sonra sövme arkamizdan
Losers mi hala bekliyon mu sen o parayı jwhejdBakalım olmadı ayın 5 inde Salih maaş günüymüş atacak parayı olmadı ayın 6 Şi burs vakti
Bana rmanetse abi ülke boku yedi hazinedeki parayı 2 orana başarım puahhaAdamsın kardeşim ülkenin geleceği sizlere emanet
He ayın 5 inde maaş gunuymusLosers mi hala bekliyon mu sen o parayı jwhejd
Bol sansEyvallah zaten içimden geçeni oynayacağım. Şans sonuçta
Bazen faule gitmeye çalışsalar bile topu elden çıkarıp durdukları için hakem faul de vermiyor süre eriyor o yüzden ikinci yarı alt olur benceAklımda o geçti ama sonra son maç dedim seride. Yakın giderlerse son 2 dakika faul yapmaya başlar diyede düşündüm
Kendini avutuyorsun o ibnede engellese en azından bekletmese daha iyi çünkü ödemicek eminimHe ayın 5 inde maaş gunuymus
Bakalım öder ins abi cok iyi olur öderse çünkü bence geri forma donecekKendini avutuyorsun o ibnede engellese en azından bekletmese daha iyi çünkü ödemicek eminim
Geri dönsede damgayı yedi işi bittiBakalım öder ins abi cok iyi olur öderse çünkü bence geri forma donecek
La abi yemişim losersu valla paramı versin ben daha da başka birşey istememGeri dönsede damgayı yedi işi bitti