- 8,444
- 7,153
- 113
kazanan arkadasa hayirli olsunGeldi la ne hizlandilar 4 k 20 sayı attılar başta sonra 4 dk 8 sayı sonra 4 dk 29 sayı attılar
kazanan arkadasa hayirli olsunGeldi la ne hizlandilar 4 k 20 sayı attılar başta sonra 4 dk 8 sayı sonra 4 dk 29 sayı attılar
Ayn yağmur başladı awkazanan arkadasa hayirli olsun
Detroit macida böyle olmuştu ayniGeldi aynen umudum yoktu ama iyi oldu
hayirli olsunGeldi aynen umudum yoktu ama iyi oldu
Evet Arap atı gibi sonradan açıldılarDetroit macida böyle olmuştu ayni
kac para kazandik🤣🤣Geldi aynen umudum yoktu ama iyi oldu
Geldi ya sıkıntı yokEvet Arap atı gibi sonradan açıldılar
hayirli olsun
Özelleriniz açık olsun . Çekim geldiğinde göreceğim sizi. Tek ikiniz takip ettiniz son ana kadar 👍Ayn yağmur başladı aw
Eyw kesene bereketÖzelleriniz açık olsun . Çekim geldiğinde göreceğim sizi. Tek ikiniz takip ettiniz son ana kadar 👍
kesene bereketÖzelleriniz açık olsun . Çekim geldiğinde göreceğim sizi. Tek ikiniz takip ettiniz son ana kadar 👍
Benimkisi acikmi dost şimdi anlamıyorum pekÖzelleriniz açık olsun . Çekim geldiğinde göreceğim sizi. Tek ikiniz takip ettiniz son ana kadar 👍
ulennn deveci😁😁😁🤣🤣Benimkisi acikmi dost şimdi anlamıyorum pek
Eyw kesene bereket
Bu ganobet kripto çekiminde belgedir onaydır istiyor mu biliyor musunuz? Uzun zamandır yatırım yapmıyordum ganoya ama önceden çok yatırımlarım vardı.kesene bereket
hic bilgim yokBu ganobet kripto çekiminde belgedir onaydır istiyor mu biliyor musunuz? Uzun zamandır yatırım yapmıyordum ganoya ama önceden çok yatırımlarım vardı.
La nedek yarınki sigarayla yemek ağlarım aw çok düştük su burs filan geliy toparlaniriz birazulennn deveci😁😁😁🤣🤣
Kral normalde siteler ilk çekimi kripto yaptırmaz sonrakilerin de bence sorun cikarmazBu ganobet kripto çekiminde belgedir onaydır istiyor mu biliyor musunuz? Uzun zamandır yatırım yapmıyordum ganoya ama önceden çok yatırımlarım vardı.
ozel kapalimi bilmiom dedin ya ona guldumLa nedek yarınki sigarayla yemek ağlarım aw çok düştük su burs filan geliy toparlaniriz biraz
Canlıya sorayım bakalım ne diyecekler.hic bilgim yok