- 8,443
- 7,152
- 113
hala atiyolarGeldi ya sıkıntı yok
hala atiyolarGeldi ya sıkıntı yok
Gül gül ihtiyar bende daha yeniki fotona güldümozel kapalimi bilmiom dedin ya ona guldum
Bizenehala atiyolar
İlk çekim değil . Önceden çekimlerim vardı havale payfix papara falan. İlk kripto olacak. Çünkü kripto yatırdımKral normalde siteler ilk çekimi kripto yaptırmaz sonrakilerin de bence sorun cikarmaz
dene sansiniİlk çekim değil . Önceden çekimlerim vardı havale payfix papara falan. İlk kripto olacak. Çünkü kripto yatırdım
TebriklerÖzelleriniz açık olsun . Çekim geldiğinde göreceğim sizi. Tek ikiniz takip ettiniz son ana kadar 👍
Çekimi göndermez diyemi sıkıntı yapıyorsun yoksa belgemi atmak istemiyorsunİlk çekim değil . Önceden çekimlerim vardı havale payfix papara falan. İlk kripto olacak. Çünkü kripto yatırdım
Konuyu ufaktan biz de takipledik dost bizide görürsen çocuklar evde yorgan kemiriyorÖzelleriniz açık olsun . Çekim geldiğinde göreceğim sizi. Tek ikiniz takip ettiniz son ana kadar 👍
Dilenci misinKonuyu ufaktan biz de takipledik dost bizide görürsen çocuklar evde yorgan kemiriyor![]()
Belge falan atarım sıkıntı yok sadece kripto ile çekimde kripto onayi istiyor mu onu bilmiyorum. Canlıyı bekliyorum bakıyorÇekimi göndermez diyemi sıkıntı yapıyorsun yoksa belgemi atmak istemiyorsun
Evet.Dilenci misin
Bak dost canlı ne diyor sağlam sitedir oBelge falan atarım sıkıntı yok sadece kripto ile çekimde kripto onayi istiyor mu onu bilmiyorum. Canlıyı bekliyorum bakıyor
Üzücü
Lan tüpçü sen rolde kupon paylasmadin niye
Bencede
Sabahtandir hesapta 15 k var bir 10 ay düşüyoruz bir 20 ye çıkıyoruzLan tüpçü sen rolde kupon paylasmadin niye
Onu demedim lafı yanlış yere çekme tüpçü o sainz maçını dedim shellac kupon paylaş dedi sanaSabahtandir hesapta 15 k var bir 10 ay düşüyoruz bir 20 ye çıkıyoruz
Git kırmızıya 15 k bas 30 k n olur tupcuSabahtandir hesapta 15 k var bir 10 ay düşüyoruz bir 20 ye çıkıyoruz