Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling clovers1995 | Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,143
113
Canın sağolsun çiçeğim
Ne için dost ne için iyilik yapilir ama insan olana yapilir haybiye kişilere para atılmaz ya sen kazanc paylaşıyorsun millet kuyruk olusturuyor sen dagitsan da kotu olacan dağıtmasan da ben dm den çok kişiye ulastim çok suan o adamlar burnu havada geziyor vefasiz insanların olduğu yerde hayır yapılmaz dost yapılmaz

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,094
21,670
113
Ne için dost ne için iyilik yapilir ama insan olana yapilir haybiye kişilere para atılmaz ya sen kazanc paylaşıyorsun millet kuyruk olusturuyor sen dagitsan da kotu olacan dağıtmasan da ben dm den çok kişiye ulastim çok suan o adamlar burnu havada geziyor vefasiz insanların olduğu yerde hayır yapılmaz dost yapılmaz
Evet öyle Erhanım doğru artık adımlar dikkatli herkese ayığım bu saatten sonra kim nasıl tandırsa tanısın 3-5 kişi hariç kimseyle işim yok kimseninde benle işi olmasın

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,143
113
Evet öyle Erhanım doğru artık adımlar dikkatli herkese ayığım bu saatten sonra kim nasıl tandırsa tanısın 3-5 kişi hariç kimseyle işim yok kimseninde benle işi olmasın
Aynen ole herkes kendini aslan zannediyor suan bide fazla göz önünde olma dost her kazancını paylasma bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...