- 7,759
- 4,660
- 113
Tamamdır haylanım@clovers1995 @alkansglm gardaşım tek başına rolling götürüyor tutarsa gerekeni yap yinede işine karışmayım
Tamamdır haylanım@clovers1995 @alkansglm gardaşım tek başına rolling götürüyor tutarsa gerekeni yap yinede işine karışmayım
Cansın kardeşim keyifli heyecanli oluyor@clovers1995 @alkansglm gardaşım tek başına rolling götürüyor tutarsa gerekeni yap yinede işine karışmayım
Ne için dost ne için iyilik yapilir ama insan olana yapilir haybiye kişilere para atılmaz ya sen kazanc paylaşıyorsun millet kuyruk olusturuyor sen dagitsan da kotu olacan dağıtmasan da ben dm den çok kişiye ulastim çok suan o adamlar burnu havada geziyor vefasiz insanların olduğu yerde hayır yapılmaz dost yapılmazCanın sağolsun çiçeğim
Bol şansSon adım arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 915266
bol şanslar dostumSon adım arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 915266
Valla senin kazanmanı canı gönülden istiyorum kazansın senim gibi dostlar hak ediyorsunSon adım arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 915266
Evet öyle Erhanım doğru artık adımlar dikkatli herkese ayığım bu saatten sonra kim nasıl tandırsa tanısın 3-5 kişi hariç kimseyle işim yok kimseninde benle işi olmasınNe için dost ne için iyilik yapilir ama insan olana yapilir haybiye kişilere para atılmaz ya sen kazanc paylaşıyorsun millet kuyruk olusturuyor sen dagitsan da kotu olacan dağıtmasan da ben dm den çok kişiye ulastim çok suan o adamlar burnu havada geziyor vefasiz insanların olduğu yerde hayır yapılmaz dost yapılmaz
Eywllah gardaşım saolasinValla senin kazanmanı canı gönülden istiyorum kazansın senim gibi dostlar hak ediyorsun
Ben öyle her isteyene atmayı birine para gönderme dim diye küfür yemiştim o saatten sonra bıraktım bana ders olduEvet öyle Erhanım doğru artık adımlar dikkatli herkese ayığım bu saatten sonra kim nasıl tandırsa tanısın 3-5 kişi hariç kimseyle işim yok kimseninde benle işi olmasın
Aynen ole herkes kendini aslan zannediyor suan bide fazla göz önünde olma dost her kazancını paylasma benceEvet öyle Erhanım doğru artık adımlar dikkatli herkese ayığım bu saatten sonra kim nasıl tandırsa tanısın 3-5 kişi hariç kimseyle işim yok kimseninde benle işi olmasın
Bol şanslar adam@haylan06 haylan gardaşım teşekkürler iki adım yapcaz arkadaslar gelirse 3 kişiye 250 TL trx beğeni yeterli bu kupongelirse son adım yapcazEkli dosyayı görüntüle 915254
Onuda hallettim artık yok , bugün biraz kazandım paylaşmadim başım ağrıyor hiç gerek yokAynen ole herkes kendini aslan zannediyor suan bide fazla göz önünde olma dost her kazancını paylasma bence