- 7,555
- 4,502
- 113
Evet dost bende ankaraSende mi Ankara
Evet dost bende ankaraSende mi Ankara
Metin2 miKanka benim chari niye profil yaptın
Valorant aaYok pubg aq
Hee kıyak o zaman yakınmış oralarda olsam düşerdimClovers toprağım ya benim 3-5 km var aramızda @tahir1603
Sknti yok cano yinede elim boş gelmem kuruyemiş benden olsunTamam yılbaşı geçsin ilk cumartesi misafirimsin
haylana kuruyemis bize cubuk kraker mi clovers. büyük ayip ediyonSknti yok cano yinede elim boş gelmem kuruyemiş benden olsun
Canını yerim gardasim o günde yine haberlesirizClovers toprağım ya benim 3-5 km var aramızda @tahir1603
Yok sen direk Karapürçeğe gelirsin gerisi bendeSknti yok cano yinede elim boş gelmem kuruyemiş benden olsun
Cano sen ayrisin dedim ya Eskişehir'e durumları düzelttigmde seni görmeye gelecem zatenhaylana kuruyemis bize cubuk kraker mi clovers. büyük ayip ediyon
Gelirim canomYok sen direk Karapürçeğe gelirsin gerisi bende
Ne demek o ayrı git vazgeçtim ben Eskişehir'e @makina123 ün yanina gidiyorum odunpazarında takılırızCano sen ayrisin dedim ya Eskişehir'e durumları düzelttigmde seni görmeye gelecem zaten
ben sana bi 70 lik viski ayarlarim sende kuruyemisleri getir içer içer buraya anılarını anlatırsınCano sen ayrisin dedim ya Eskişehir'e durumları düzelttigmde seni görmeye gelecem zaten
Cano ayrı demek istediğim söz ben iki gün önce makinaya özelden yazmıştım durumları düzelttigmde Eskişehir'e gelirim diye ayrı demek istediğim o makina burda olsa zaten o kardesimizde gelirdiNe demek o ayrı git vazgeçtim ben Eskişehir'e @makina123 ün yanina gidiyorum odunpazarında takılırız
ufak bi tırsmadım değil mermerli bok anısını anlatan birisi clovers yanında silah bıcak getirip beni evde bayıltadabilir belki de cano kasımpaşa grubunun üyelerinden bir tanesi ve intikam alacak bendenNe demek o ayrı git vazgeçtim ben Eskişehir'e @makina123 ün yanina gidiyorum odunpazarında takılırız
Tamam ikna oldum 🤣Cano ayrı demek istediğim söz ben iki gün önce makinaya özelden yazmıştım durumları düzelttigmde Eskişehir'e gelirim diye ayrı demek istediğim o
Canını yerim gardasim çok şükür silahla cakıyla işim olmaz ziyarete gelecem dedim az durumları düzelttigmdeufak bi tırsmadım değil mermerli bok anısını anlatan birisi clovers yanında silah bıcak getirip beni evde bayıltadabilir belki de cano kasımpaşa grubunun üyelerinden bir tanesi ve intikam alacak benden
Kral o ilaçları içen yatağa işer. Seni nasıl ayakta tutuyor. Geçmiş olsunGeceleri baykuş gibiyim bı gram uyku yok iki tane rivotril.ictim bitane zanax hala uykum gelmedi bu ilaçlar beni 13 senedir mafetti