- 7,553
- 4,501
- 113
[URL @Enişte unfurl="true"]https://youtube.com/shorts/x9oC_DNDvvk?si=MuTBhdWJm6K9X7SO[/URL]
Arkadaşlar?Arkadaşlar ayın 4 ünde dogumgunum holiganbet jojobetten garanti doğum günü bonusu alirimda gameofbette doğum günü bonusu ekliyormu gameofbetede baya yatırım vardı ? Alan varmı gameofbette hic
Holi ve jojodanda alamazsın haberin olsun çok şey kurma benim kuzene eklemediler mesela bayagıda yatırımı var 5 gün önceydi soguk günüArkadaşlar?
Daha bugün arkadaşa holi 5 k jojoda 2 k eklemiş dostHoli ve jojodanda alamazsın haberin olsun çok şey kurma benim kuzene eklemediler mesela bayagıda yatırımı var 5 gün önceydi soguk günü
Gördüm kafalarına göre demekki şansına eklerler umarım başka eklenmeyende olmuştu çünküDaha bugün arkadaşa holi 5 k jojoda 2 k eklemiş dost

Aylar öncesinde yaptığım yatırımlar herzaman param olacak diye kaydemi var başkan bide niye insanlara enayi diyosun ben para istemedimki adam IBAN at dedi yine ben atmadım IBAN şuanda paramın olmadığı haldeBakın görün ağlayarak para yok parasızlık zor diye konular açan bu özürlü birey tanesi 1000 TL olan biletler toplamış buna para verenler enayiliğinize doymayın 😂 özellikle sen @makina123
Ekli dosyayı görüntüle 906088
La geçmişte açtığın konular var para gönderenler oldu niye inkar ediyorsun. Nasıl bir yüzsüzlük bu 😂Aylar öncesinde yaptığım yatırımlar herzaman param olacak diye kaydemi var başkan bide niye insanlara enayi diyosun ben para istemedimki adam IBAN at dedi yine ben atmadım IBAN şuanda paramın olmadığı halde
Geçmişte açtığım konular var ama kimseden para istemedim sadece 7 ay önce telefon imeille ilgili soru sordum bi arkadaş sağolsun yazdı IBAN istedi benden o başka kimden para istemişim yada almışımLa geçmişte açtığın konular var para gönderenler oldu niye inkar ediyorsun. Nasıl bir yüzsüzlük bu 😂
🤣🤣🤣🤣 suratını bile görmediğin adama para yollamak vayveLa geçmişte açtığın konular var para gönderenler oldu niye inkar ediyorsun. Nasıl bir yüzsüzlük bu 😂
Ben ne alaka la söyleyecek laf bulamadın şimdi bana mı salça oluyorsun 😂😂 millet seni biliyor zatenYada bugüne kadar kimseye özelden para dilenmedim yazmadım beni kendinle karıştırma
😂🤣🙃Raporu boşver sende beyin yok beyin noksan . Düşünebilmen ve saçmalayarak yazman bir mucize
Birde inkâr ediyor almadım diye o daha enteresan . Koca bir Forum biliyor geçmişte açtığı konularda para verenler oldu buna acıyıp. Hastayım ilaç kullanıyorum, raporluyum , çalışmıyorum iş arıyorum, elim ayağım titriyor işten çıkarıldım, kirayı veremedim ne yapacağım, telefon bozuldu hat kapandı, parasızlık gerçekten çok zor bunun gibi daha neler neler yazdı acıyıp inananlar oldu buna para gönderdi bazı kişiler 😄🤣🤣🤣🤣 suratını bile görmediğin adama para yollamak vayve
Tamam konular açtım ama kimseden para almadım ozelimdeki mesajlarin hepsi duruyor sadece 1 kere telefonun imeille ilgili sorunum olmusto ondada bitane arkadaş saolsun göndermişti onun haricindede kimseden bir lira almadım Aq neyin kafasını yasiyon senBirde inkâr ediyor almadım diye o daha enteresan . Koca bir Forum biliyor geçmişte açtığı konularda para verenler oldu buna acıyıp. Hastayım ilaç kullanıyorum, raporluyum , çalışmıyorum iş arıyorum, elim ayağım titriyor işten çıkarıldım, kirayı veremedim ne yapacağım, telefon bozuldu hat kapandı, parasızlık gerçekten çok zor bunun gibi daha neler neler yazdı acıyıp inananlar oldu buna para gönderdi bazı kişiler 😄
kasımpaşa cano nerelerde bilgin var miBakın görün ağlayarak para yok parasızlık zor diye konular açan bu özürlü birey tanesi 1000 TL olan biletler toplamış buna para verenler enayiliğinize doymayın 😂 özellikle sen @makina123
Ekli dosyayı görüntüle 906088