- 19,848
- 21,359
- 113
Yemeğine müshil mı noshil mi adını diyemiyorum ondan katmışlarSıçamama sebebi tıpa falan değildir umarım 🥳
Yemeğine müshil mı noshil mi adını diyemiyorum ondan katmışlarSıçamama sebebi tıpa falan değildir umarım 🥳
Dun baska konuda adamin biri demisti askerdeyken 28 gün sicmamistim diye uff çok iğrenç laflar valla ben simdi yazınca bile tiksindim puahaSıçamama sebebi tıpa falan değildir umarım 🥳
@SolskjaerHe ya 2014 te tirnagim uzamiyodu 9 gün sicamadim skm kalkmamisto
Yemin ediyorum İstanbul teknik üniversitesinden bu kadar bilgi birikimi yapamadım Forum tam mektepAbi bunda bir göt var dosta huzur düşmana korku verir kendisini estetiğe hazırlıyoruz bizim Akköprü var orada işe çıkacak sponsor yok para lazım bulursak öyle birşey her gün etkinlik var forumda 😂😂😂
Benim götümü nerde gördün haylan 😂Abi bunda bir göt var dosta huzur düşmana korku verir kendisini estetiğe hazırlıyoruz bizim Akköprü var orada işe çıkacak sponsor yok para lazım bulursak öyle birşey her gün etkinlik var forumda 😂😂😂
Bzbshz rüyalarıma giriyor 😂😂😂Benim götümü nerde gördün haylan 😂
Gormedi ben şahidim puahaBenim götümü nerde gördün haylan 😂
Aynen İğrenç Erhan bu kadarda değil artık nedir bu konular konuşmalar 🤮Dun baska konuda adamin biri demisti askerdeyken 28 gün sicmamistim diye uff çok iğrenç laflar valla ben simdi yazınca bile tiksindim puaha
Yüzde yüz katılıyorum o yuzden konuyu terkediyorum dost görüşürüz puahaAynen İğrenç Erhan bu kadarda değil artık nedir bu konular konuşmalar 🤮
Benide götür buradan iyidir gitcen yer🤣Yüzde yüz katılıyorum o yuzden konuyu terkediyorum dost görüşürüz puaha
Hahaha mermere benziyor kesin bu yaptı
Gitme haylanımBende kaçtım bugünlük yeter 😂
Bu ne la böyle at boku gibi
Bunu çıkaran dübürü merak ettim🤣
Tamamdır haylanım@onur0227 bu arkadaşa dikkat edin forumda yoluna çıkmış.
Geleni geçeni tokatlıyor konuştuğunuz birisi ise dikkat edin.
@Erhan2121 @clovers1995 @Solskjaer
@SaHgEc buna yağmurlu havada su vermeyin ağalar. Sizinde aklınızda olsun