- 7,548
- 4,498
- 113
Beni kendisiyle karıştırıyor
Beni kendisiyle karıştırıyor
Gardasim sana soruyorum sen IBAN at dediğinde senden talebim oldumu gardasm veya IBAN attimmi sanakasımpaşa cano nerelerde bilgin var mi
Ne diyon loo ne Kasımpaşası ? Bir deli daha 😂kasımpaşa cano nerelerde bilgin var mi
@anl94 kasımpaşa cano grubunun lideriNe diyon loo ne Kasımpaşası ? Bir deli daha 😂
La ben ne alâka? Onu bir söylesene. Laf bulamadın şimdi iftiraya mı başladın. 😃Beni kendisiyle karıştırıyor
Bilmiyorum ki banlanmış olmasın@anl94 kasımpaşa cano grubunun lideri
😂😂😂😂Ne diyon loo ne Kasımpaşası ? Bir deli daha 😂
Sen iftira atıyorsun 1 yıldır formdayim sadece 1 kişi para göndermişti bana 500 TL oda ben istemedim içinden gelmiş gönderdi onun haricinde bende kazandigimda forumda birkaç kişiye bende gönderdim bunda ne var şimdi veya kimseye özelden birkisiye yazmamimisimdir ikincisi herzaman iyi durumda olacak Halim yok ya zamanında aldığım biletler üçüncüsü ben niye kendimi acindiriyim öyle niyetim olsa iki kişi bana IBAN at dedi ben yine IBAN atmadımLa ben ne alâka? Onu bir söylesene. Laf bulamadın şimdi iftiraya mı başladın. 😃
banlansa etiket atılmaz. bu konudaki kasımpaşa grubundan bahsediyorum 2. sayfadaki.Bilmiyorum ki banlanmış olmasın
Taaaam taam sensin 😂😂Sen iftira atıyorsun 1 yıldır formdayim sadece 1 kişi para göndermişti bana 500 TL oda ben istemedim içinden gelmiş gönderdi onun haricinde bende kazandigimda forumda birkaç kişiye bende gönderdim bunda ne var şimdi veya kimseye özelden birkisiye yazmamimisimdir ikincisi herzaman iyi durumda olacak Halim yok ya zamanında aldığım biletler üçüncüsü ben niye kendimi acindiriyim öyle niyetim olsa iki kişi bana IBAN at dedi ben yine IBAN atmadım
Cins çok ağa Allah sayılarını azaltsınDuvar tenekesine ne oldu oda baya cins biriydi
en son parasızlıktan ayak yalıyordu. birkaç gün önce bir konuda dilenirken gördüm. kafadan kontak maalesef problemleri var.Duvar tenekesine ne oldu oda baya cins biriydi
Beynime oksijen gitmiyo haylanım 😆Selamün aleyküm
Hastalıktan geberiyorum serisi gün 3e hoşgeldiniz
Evet Clover kardeş bugün hangi hastalığın tanısı koyuldi merak içinde senden haber bekliyoruz 😃
HaydaaaaBeynime oksijen gitmiyo haylanım 😆
Bilmiyorum onu belki ülkeyi terk etmiştirbanlansa etiket atılmaz. bu konudaki kasımpaşa grubundan bahsediyorum 2. sayfadaki.
Hemen makinam 😂elindeki salatalıkla ez
Olmayan beynin ile nasıl ezeceksin 😂Seni beynimle ezerim
Beyin yok ondaelindeki salatalıkla ez
Bolder niye kuruldun bu kadar adama ,🤣 bırak kim ne yapıyorsa yapsın kral 😅Olmayan beynin ile nasıl ezeceksin 😂
Beyin yok onda