- 781
- 402
- 63
Çok enteresanlar 😃Z kuşağı işte. Uğraşma bunlarla bıçaklarlar
Çok enteresanlar 😃Z kuşağı işte. Uğraşma bunlarla bıçaklarlar
😔Bizden küçükmüş ama olsun kayıp insanı yoruyor inşallah toparlar diyelim
Sonuna abicim sıfatını ekleyip daha uygun bir hitapla yazarsan anlatırım,30 kardeşim de, birşeyi çok net görüyorum birkaçınızda.. birilerine saldırmaya biraz heveslisiniz gibi. Böyle laf sokmalara falan efendim ne bileyim zorbalamalara falan biraz heveslisiniz gibi.. nedeni nedir söyler misin bi merak ediyorum
Çok yolu var be kardeş çokBizden küçükmüş ama olsun kayıp insanı yoruyor inşallah toparlar diyelim
Multi men sen ne kuşağısın ?Z kuşağı işte. Uğraşma bunlarla bıçaklarlar
YMulti men sen ne kuşağısın ?
Orospu çocuklarıbenım 27 oran gıttı son mac evortana kaybetmez gırdıydım canlıdan 4 orandan 91 de gol yedı
Sende birşey farkettim bro gündüz farklı gece farklı bir kişiliksin sebebi nedir özel değilseOrospu çocukları
Değişik bir kardeşimiz kendisi , mazur görSende birşey farkettim bro gündüz farklı gece farklı bir kişiliksin sebebi nedir özel değilse
Öğrenmem lazım acilDeğişik bir kardeşimiz kendisi , mazur gör
Gece bali çekiyorum.Sende birşey farkettim bro gündüz farklı gece farklı bir kişiliksin sebebi nedir özel değilse
Teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm iyi gecelerAz önce
Gece bali çekiyorum.
Gündüz koko
İyi geceler kardeşim gel birlikte olsunTeşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm iyi geceler
Teşekkür ederim bana kola bile kafa yapıyor onlar beni bayıltır eyvallahİyi geceler kardeşim gel birlikte olsun
Rica ederim efendimTeşekkür ederim bana kola bile kafa yapıyor onlar beni bayıltır eyvallah
Sataşma len millete gece gece bulmuş kafayı racon kesiyor puşta bak ajskdkdktör ❤😂😂😂Değişik bir kardeşimiz kendisi , mazur gör
Yine çok haklı bir yorum lanet olsun 😏Sende birşey farkettim bro gündüz farklı gece farklı bir kişiliksin sebebi nedir özel değilse
Fenaaa arabayı mekanın otoparkına bıraktımSataşma len millete gece gece bulmuş kafayı racon kesiyor puşta bak ajskdkdktör ❤😂😂😂