- 6,964
- 2,005
- 113
3 3
@Devecibey iki maçı o kadar saydık yine karavana 😂Valla reis dediği şekilde en baştan beri gördüğüm 3 kişiydi onları yazdım @burdurlu1515 @sulo52 @Szyan
Demisim zaten Ferdi alır parayı sizin sonradan haberiniz olur diye puahhaGeri aradan kaynadi bu günlük yapacak bişey yok...😁😁😁
Kısmet ferdi önümüzü kapatıyor hamza@Devecibey iki maçı o kadar saydık yine karavana 😂
Ulan Hamza hahahahaha@Devecibey iki maçı o kadar saydık yine karavana 😂
Kısmet ferdi önümüzü kapatıyor hamza
her sayfada adımız var yine kadro dışı bi ben bi neymar sevilmedik 😂😂Ulan Hamza hahahahaha
Sana üzüldüm harbi bu sefer sağlık olsun gardaşımher sayfada adımız var yine kadro dışı bi ben bi neymar sevilmedik 😂😂
Neymar wc de oynuyucu diye seviliyor Hamza sevilmiyoruz Ferdi kısmetimizi kapatiyor kesin o listeyi tutanda ferdidir o adam pauahahher sayfada adımız var yine kadro dışı bi ben bi neymar sevilmedik 😂😂
Oysaki konu başlığı aynı kişilere yok demişti hahahahahha 2 hesapta onun mu yoksaNeymar wc de oynuyucu diye seviliyor Hamza sevilmiyoruz Ferdi kısmetimizi kapatiyor kesin o listeyi tutanda ferdidir o adam pauahah
Bu ferdi kimdir necidir adamı şeytan gibi tasvir ediyonuz 1 saattirNeymar wc de oynuyucu diye seviliyor Hamza sevilmiyoruz Ferdi kısmetimizi kapatiyor kesin o listeyi tutanda ferdidir o adam pauahah
sağlık olsun ne diyelim 😂Sana üzüldüm harbi bu sefer sağlık olsun gardaşım
sonuç konu başlığıyla uyuşmaması ahahshhaahaNeymar wc de oynuyucu diye seviliyor Hamza sevilmiyoruz Ferdi kısmetimizi kapatiyor kesin o listeyi tutanda ferdidir o adam pauahah
Eskinin sinyalcisi şuan bilinen formda 2 hesabı var bilinmeyen hesaplar daha arastiriliyoeBu ferdi kimdir necidir adamı şeytan gibi tasvir ediyonuz 1 saattir
Çok Multi hesap var kanka tadı kaçmış bayadır yoktum şaşırdım vallasağlık olsun ne diyelim 😂