- 30,067
- 16,464
- 113
Ayda 30 bin yapar al sana Bir maaşFerdi niye calissinkinen kötü 1 k rollerden buluyor yolunu
Ayda 30 bin yapar al sana Bir maaşFerdi niye calissinkinen kötü 1 k rollerden buluyor yolunu
Doğru valla daha dusugumu soyledik niye calissinkiAyda 30 bin yapar al sana Bir maaş
hele ozkancoskun var hep konuda her gün mın 2-3 roll bakiyesi topluyorAyda 30 bin yapar al sana Bir maaş
Onu severdim önceden ama çok işin ayarını kaçırdı 2 gündür mesaj yazıyor bakmıyorum bile konularda adam büyük sinyalci birde herşeyin sonuna aw koyuyorhele ozkancoskun var hep konuda her gün mın 2-3 roll bakiyesi topluyor
allahtan erken uyudu😀hele ozkancoskun var hep konuda her gün mın 2-3 roll bakiyesi topluyor
Dur tahmin edeyim kendi parası ile hiç konu açmıyor demihele ozkancoskun var hep konuda her gün mın 2-3 roll bakiyesi topluyor
Yoksa ederdiallahtan erken uyudu😀
yoksa siz kimsiniz size pra mı kalırdıallahtan erken uyudu😀
Açıyor milletin parasıyla ama puahhaDur tahmin edeyim kendi parası ile hiç konu açmıyor demi
daha görmedimDur tahmin edeyim kendi parası ile hiç konu açmıyor demi
Öyle olur zaten hahahahahAçıyor milletin parasıyla ama puahha
Cidden tadı kaçtı zaten tanidiklarkini ediyorum artık çok sigarasız kalırsam baskalarinkini ediyor gerek yokyoksa siz kimsiniz size pra mı kalırdı
Hep aynı senaryo aqdaha görmedim
benim rollerimi takip etmezler çünkü bilıyorlar kazanç olsa konu açanlara dağıtırımOnu severdim önceden ama çok işin ayarını kaçırdı 2 gündür mesaj yazıyor bakmıyorum bile konularda adam büyük sinyalci birde herşeyin sonuna aw koyuyor
Öyle deme laf et seni dolandırıcı dilenci cikartirlarÖyle olur zaten hahahahah
Geçen gün bir konuda yazmış keşke takip edenlere atsan diye en iyisi o alışverişin olduğu kişilere atacanbenim rollerimi takip etmezler çünkü bilıyorlar kazanç olsa konu açanlara dağıtırım
Valla umarım denk gelir bana ben kimseden cekinmem siker atarım adamiÖyle deme laf et seni dolandırıcı dilenci cikartirlar
Degmezki knkValla umarım denk gelir bana ben kimseden cekinmem siker atarım adami
bannyersin kral sovme yine senValla umarım denk gelir bana ben kimseden cekinmem siker atarım adami