- 6,964
- 2,005
- 113
kesene bereketRoll ödülü gönderildi arkadaşlar iletişime geçebilir kazanan kisiler
kesene bereketRoll ödülü gönderildi arkadaşlar iletişime geçebilir kazanan kisiler
Evet öyle gözüküyorgolden maçı da maalesef patlar üst oğlu oldu
Çoktan atmıştır Ferdi haha yemiştir bile parayı belki puhahaRoll ödülü gönderildi arkadaşlar iletişime geçebilir kazanan kisiler
ferdi dağıtımcıya bana sen at o attığında ordan alırsın demiştir ahhahahaÇoktan atmıştır Ferdi haha yemiştir bile parayı belki puhaha
Demiştir inaninirimferdi dağıtımcıya bana sen at o attığında ordan alırsın demiştir ahhahaha
la ne bekliyon konu başında her roll de olan arkadaşlar bol şans diyip geçerseniz eyvallah eğer gelirse size dağıtım yapılmayacaktır yazılmış yine para avcılarına verildi ahahhahaLa insan bı teşekkür yazar dm den 🤣
Kim o isim ver@Colina53 patron elemanlar maaşı beğenmedi sanırım , 😁🫣
ferdi teşekkür etmemiş ahahahKim o isim ver
Valla reis ben anlamam bu işlerden ama insan bir teşekkür eder ben araciyim sonuçta paranın hepsini alıp tozda olabilirdim di mi insafima kalmışla ne bekliyon konu başında her roll de olan arkadaşlar bol şans diyip geçerseniz eyvallah eğer gelirse size dağıtım yapılmayacaktır yazılmış yine para avcılarına verildi ahahhaha
Tam aksine bir o teşekkür etti knkferdi teşekkür etmemiş ahahah
Kim ozamanTam aksine bir o teşekkür etti knk
şakasına ferdi dedim la be bilim kim yazmış yazmamışTam aksine bir o teşekkür etti knk