- 1,150
- 688
- 113
hadi sen git başka rollerde takil kardeşim yazmaBırak be reis bunlar kendini adam sanıyolar ciğerleri 5 para etmez bunların
hadi sen git başka rollerde takil kardeşim yazmaBırak be reis bunlar kendini adam sanıyolar ciğerleri 5 para etmez bunların
Madem öyle burda neden böyle yazıyorsun ? Doğum gününü söyle sana bi zeka küpü alayımnerde gördün beni başka ben başından beri bu roldeydim sen kazandı öyle geldin buraya
işte parasız aç insanlar herşeyi yapar dost napıcan allah düşürmesin kimseyiBeyler yargısız infaz yapmayın çok kırıcı konuşuyorsunuz hepiniz mi gerginsiniz bu ne hal.hele durum bekleyin bı olur olmadık ithamlar yazmayın.ayip oluyor.yarin bugün birbirinize işiniz düşer burası kumar forumu
Bi sus lenOlmaz yakismaz genc adam hepsi 😂
Aynen öyle kardeş.nbr nasılsınBugün rolling yaparsanız yarın ,rolling takip edersiniz. Hakkaniyetli olun . Küçük bir tavsiye. En başından beri takip edenlere verip geçeceksiniz. 3 günlük dünya gerek yok böyle şeylere
Hastayim lennnBugün rolling yaparsanız yarın ,rolling takip edersiniz. Hakkaniyetli olun . Küçük bir tavsiye. En başından beri takip edenlere verip geçeceksiniz. 3 günlük dünya gerek yok böyle şeylere
Kardeşim çok yalancı bi insansın bak dalgana hadiişte parasız aç insanlar herşeyi yapar dost napıcan allah düşürmesin kimseyi
Bende hastayım emmi . Yorgan döşek yatıyorumHastayim lennn
Sorma posiBende hastayım emmi . Yorgan döşek yatıyorum
Burada hakkaniyetli adam az var reis.Adam roll açıyor örnek takip eden 3 kişiye ödül diyor roll bitiyor seçtikleri kişiler takip etmeyenlerden oluyor yani kendi ortamında muhabbeti sohbeti olan adamları seçip hakkaniyetten bahsediyolarBugün rolling yaparsanız yarın ,rolling takip edersiniz. Hakkaniyetli olun . Küçük bir tavsiye. En başından beri takip edenlere verip geçeceksiniz. 3 günlük dünya gerek yok böyle şeylere
Abooww dayi da bi bize kaldiriyo 😂😂Bi sus len
O değişmezBurada hakkaniyetli adam az var reis.Adam roll açıyor örnek takip eden 3 kişiye ödül diyor roll bitiyor seçtikleri kişiler takip etmeyenlerden oluyor yani kendi ortamında muhabbeti sohbeti olan adamları seçip hakkaniyetten bahsediyolar
Yok lo durum berbat hastayim evde tekim param yomAbooww dayi da bi bize kaldiriyo 😂😂
Allah sifa versin dayko gecmis olsunYok lo durum berbat hastayim evde tekim param yom
Inbe holi ariyom teli kapali lazim olan gunde işe yaramaz itAbooww dayi da bi bize kaldiriyo 😂😂
Harbi dayı galiba la.eger babasının TC ile onaylamdiysa hesabı yaş 52Abooww dayi da bi bize kaldiriyo 😂😂
Eyvallah kral 🙏🏻Allah sifa versin dayko gecmis olsun
@Passion90 yasinim sanada gecmis olsun allah sifa versn yigidm