- 111,621
- 62,841
- 113
Yasin bizi niye iplemedi laBende hastayım emmi . Yorgan döşek yatıyorum
Yasin bizi niye iplemedi laBende hastayım emmi . Yorgan döşek yatıyorum
Baliye gidiyordu en son😂Inbe holi ariyom teli kapali lazim olan gunde işe yaramaz it
Dogru yasi serdarmHarbi dayı galiba la.eger babasının TC ile onaylamdiysa hesabı yaş 52
Yapacagi isi de onudaBaliye gidiyordu en son
🐎 İle gidiyordu bideBaliye gidiyordu en son😂
Gider o manyak 😂😂🐎 İle gidiyordu bide
Göremedim dayı ya valla durumum iyi değil. Hastalıktan geberiyorum. Kafa dağılsın diye geldimYasin bizi niye iplemedi la
Pok yiyemez kicinda don yok itinGider o manyak 😂😂
Hemsom fena dayko 😂😂Pok yiyemez kicinda don yok itin
Birak lo kolpanin onde gideniHemsom fena dayko 😂😂
Çok geçmiş olsun.kisin böyle bı dert oluyo iste.bnde hasta olunca 2 ay iyilesemiyorum.gecen ay hasta oldum iyileştim güya ama hala çayın tadını alamıyorumGöremedim dayı ya valla durumum iyi değil. Hastalıktan geberiyorum. Kafa dağılsın diye geldim
Geçmiş olsun yasomGöremedim dayı ya valla durumum iyi değil. Hastalıktan geberiyorum. Kafa dağılsın diye geldim
Reisim nasılsın iyisindir inşallahHemsom fena dayko 😂😂
Dayı yaşlandık valla .. borçları kapatmam için çalışmam lazım . Yarın yine devam . Ölsekte kurtulsak 😂Çok geçmiş olsun.kisin böyle bı dert oluyo iste.bnde hasta olunca 2 ay iyilesemiyorum.gecen ay hasta oldum iyileştim güya ama hala çayın tadını alamıyorum
KalktıAbooww dayi da bi bize kaldiriyo 😂😂
Kumar oyna biseyin kalmaz turp gibi olursunDayı yaşlandık valla .. borçları kapatmam için çalışmam lazım . Yarın yine devam . Ölsekte kurtulsak 😂
İyim sen nasilsin gardasmReisim nasılsın iyisindir inşallah
İndir 😂Kalktı
Ateşle de oynayalım emmi . Gerçi sana borcumuzuz var 😂Kumar oyna biseyin kalmaz turp gibi olursun
Bigün kurtulacağız bro merak etme 😁Dayı yaşlandık valla .. borçları kapatmam için çalışmam lazım . Yarın yine devam . Ölsekte kurtulsak 😂