Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti cqulec / NBA Üst

Kupon Miktarı
578
Kupon Oranı
3.11

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,548
18,925
113
Kafami skym ya madem inanmiyosun 125 ust cikmayacagini oynama baska yaz. Gece gece canımı sıktı digerleri ne guzel gelmis

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,987
24,971
113
Savunması zayıf da, hücumu çok da zayıf değil dost. Phi'den ziyade Chicago var diye aldım valla 😂
Oran yükselsin diye çeyrek bahsine iy da ekledim hepsine. Yoksa oran düşük kaliyor. Bugünkü maçlar çok kolay görünüyor ama fena patlatacaklar bir yerde de bakalım
Maç sonlarinda tanking e yatıyorlar da ilkyari salmazlar şimdilik iyi gidiyor sonu iyi olsun

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,726
4,056
113
@cqulec sende nbacisin belli. Şuradan gelmez şu riskli dediğin bir maç var mı?
Hepsi güzel dost. Bugünkü fikstür dediğim gibi fena para kazanmalik ya da NBA'in kucağa alacağı bir fikstür. Lakin, Denver Dallas barem aşırı yüksek ya. Önceki maçta 260 fln çıkmıştı sanırım. Dallas eskiden iyi savunma yapıyordu 2 haftadır savunma da yok. Normal şartlarda o da güzel ama barem çok işte. Belki denver önceki maçta dallas'a kaybetti diye çok eleştiri almıştı biraz kasabilir maçı. Yoksa o da gelir. Bol şans şimdiden. Ben oyuncu bahsi alıyorum takım bahsi almıyorum genelde. Çünkü çok sürpriz oluyor maç sonu. Aşırı tad kaçırıyor 4. Periyotlar.

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25,815
16,813
113
Hepsi güzel dost. Bugünkü fikstür dediğim gibi fena para kazanmalik ya da NBA'in kucağa alacağı bir fikstür. Lakin, Denver Dallas barem aşırı yüksek ya. Önceki maçta 260 fln çıkmıştı sanırım. Dallas eskiden iyi savunma yapıyordu 2 haftadır savunma da yok. Normal şartlarda o da güzel ama barem çok işte. Belki denver önceki maçta dallas'a kaybetti diye çok eleştiri almıştı biraz kasabilir maçı. Yoksa o da gelir. Bol şans şimdiden. Ben oyuncu bahsi alıyorum takım bahsi almıyorum genelde. Çünkü çok sürpriz oluyor maç sonu. Aşırı tad kaçırıyor 4. Periyotlar.
Dün bir statstan gitti 20k bazen gelmeyince oyuncu bahsi de tekte kalıyor. Kötü oluyor o zaman