- 48,995
- 53,768
- 113
63 sayi olmus pauqPhi eşeği zorluk cikarabilir. Sağı solu belli olmuyor o takımın
63 sayi olmus pauqPhi eşeği zorluk cikarabilir. Sağı solu belli olmuyor o takımın
Henüz değil dost. Hepsi çeyrek + iy bahsiİçerde Tebrikler dost
Fena kafa yordum bu maçlara ( 3 sn)63 sayi olmus pauq
Maç sonlarinda tanking e yatıyorlar da ilkyari salmazlar şimdilik iyi gidiyor sonu iyi olsunSavunması zayıf da, hücumu çok da zayıf değil dost. Phi'den ziyade Chicago var diye aldım valla 😂
Oran yükselsin diye çeyrek bahsine iy da ekledim hepsine. Yoksa oran düşük kaliyor. Bugünkü maçlar çok kolay görünüyor ama fena patlatacaklar bir yerde de bakalım
Allah çarpsın aynısını oynadımBu maçlara ancak bu oynanır. ( Bakmadım bile ilk üç maça çaktım gectim)
Senden öğrenecez birseyelr desene dost pauahFena kafa yordum bu maçlara ( 3 sn)
Sen bu işi biliyon Osmanim 😬Allah çarpsın aynısını oynadım
PuahahSen bu işi biliyon Osmanim 😬
Ben ona dikkat etmemişim bol şans olsunHenüz değil dost. Hepsi çeyrek + iy bahsibiri çıkıp sadece 40 sayı atmazsa gelir gibi
1k attım siteye yarın dünya kupası elemeleri var kupon parası çıksın güzel gidiyor şuanSen bu işi biliyon Osmanim 😬
@Erhan2121 sen ne diyon bu 5 liye@cqulec sende nbacisin belli. Şuradan gelmez şu riskli dediğin bir maç var mı?
Hepsi güzel dost. Bugünkü fikstür dediğim gibi fena para kazanmalik ya da NBA'in kucağa alacağı bir fikstür. Lakin, Denver Dallas barem aşırı yüksek ya. Önceki maçta 260 fln çıkmıştı sanırım. Dallas eskiden iyi savunma yapıyordu 2 haftadır savunma da yok. Normal şartlarda o da güzel ama barem çok işte. Belki denver önceki maçta dallas'a kaybetti diye çok eleştiri almıştı biraz kasabilir maçı. Yoksa o da gelir. Bol şans şimdiden. Ben oyuncu bahsi alıyorum takım bahsi almıyorum genelde. Çünkü çok sürpriz oluyor maç sonu. Aşırı tad kaçırıyor 4. Periyotlar.@cqulec sende nbacisin belli. Şuradan gelmez şu riskli dediğin bir maç var mı?
Burada mı görüp bastın? Kesin yatircan bizi gece gece 😂😂1k attım siteye yarın dünya kupası elemeleri var kupon parası çıksın güzel gidiyor şuan
Banko geldi hahhahahahhaBurada mı görüp bastın? Kesin yatircan bizi gece gece 😂😂
NBA profesörü63 sayi olmus pauq
Phi-chicago eşeğini takip et o gelirse gelir. Neyse ben az maç izleyeyim herkese iyi gecelerBanko geldi hahhahahahha
Yapıştırrr gelsin maşallah 🧿@cqulec sende nbacisin belli. Şuradan gelmez şu riskli dediğin bir maç var mı?
Dün bir statstan gitti 20k bazen gelmeyince oyuncu bahsi de tekte kalıyor. Kötü oluyor o zamanHepsi güzel dost. Bugünkü fikstür dediğim gibi fena para kazanmalik ya da NBA'in kucağa alacağı bir fikstür. Lakin, Denver Dallas barem aşırı yüksek ya. Önceki maçta 260 fln çıkmıştı sanırım. Dallas eskiden iyi savunma yapıyordu 2 haftadır savunma da yok. Normal şartlarda o da güzel ama barem çok işte. Belki denver önceki maçta dallas'a kaybetti diye çok eleştiri almıştı biraz kasabilir maçı. Yoksa o da gelir. Bol şans şimdiden. Ben oyuncu bahsi alıyorum takım bahsi almıyorum genelde. Çünkü çok sürpriz oluyor maç sonu. Aşırı tad kaçırıyor 4. Periyotlar.