- 16,201
- 3,172
- 113
Diyosunki Para için dostunu satan etek giysin heÖyle gözükelim biraz kim nedir görelim etekler dökülsün
Diyosunki Para için dostunu satan etek giysin heÖyle gözükelim biraz kim nedir görelim etekler dökülsün
Etek masumene çıplak kalsın rezil olsun dostum gerek yokDiyosunki Para için dostunu satan etek giysin he
öylede ayıp olur ama 😂Etek masumene çıplak kalsın rezil olsun dostum gerek yok
Max 25 k çekim dost bilgin olsunSelamın aleykum dostlarım yeni sponsorda Şansımızı deneyelim dedik tekli 1.80 geçeli dendi hadi bakalım demet akalin
İyi belirttin kardeşim üzer insanı zaten yükselirse bonuslara max sınır getirmemeleri lazım ki çevrimin bir amacı olsun ilginçMax 25 k çekim dost bilgin olsun
O kadaar çewrime bu miktarı wermesi üzücü :/Max 25 k çekim dost bilgin olsun
27+1x çevrim 1 e 3k 4 başlıyorsun max çekim 25kNe veriyor bu site 1+3 cevrim nedir
Paran yok soruyorsun at kafası yalanlarına koyim 😂😂😂😂😂😂😂😂Ne veriyor bu site 1+3 cevrim nedir
Ikasta kaybettim parayi da 1 yazdigi için dedim 1 büyük para değil bulunur elbetParan yok soruyorsun at kafası yalanlarına koyim 😂😂😂😂😂😂😂😂
1 yatırıyorsun 3k ile başlıyorsun min max 25 cekim doğru anladım dimi27+1x çevrim 1 e 3k 4 başlıyorsun max çekim 25k
Erhan öyle biri değil .dParan yok soruyorsun at kafası yalanlarına koyim 😂😂😂😂😂😂😂😂
4 ile .1 yatırıyorsun 3k ile başlıyorsun min max 25 cekim doğru anladım dimi
1 yatirim 4k başlangıç basitmiş la hemen yapılır @Barrios tam bizlik bonus acil nakit bul4 ile .
Muazzam bonus 4k ile başlayıp 25 çekiyorsun kanka1+3 nedir ya güzel sabır var millette
Çevrim cokkk en son böyle bir çevrimi zorunlu kaldığım için yapmıştım zor yanii bakma maçlar takir takir geldi şansı açık biz olsak 2. Maçta gumlemistikMuazzam bonus 4k ile başlayıp 25 çekiyorsun kanka
Cevrim 3 kat dimiÇevrim cokkk en son böyle bir çevrimi zorunlu kaldığım için yapmıştım zor yanii bakma maçlar takir takir geldi şansı açık biz olsak 2. Maçta gumlemistik