Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling crazyboys | Exonbet & Kasa 1+3 Çevrimli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Sermaye yokken sadece durumun var mı diye dm atar. Durumu iyiykende hayatta dm atmaz. Bol şans yazarız ona bile tepki vermez. Ben öyle duyarsız bencil insanı sevmem
Bana günaydın yazardi bende durumlar kötü oldugu için bide bi ara surekli 2 3 gün ban yerdim dm ye bakardim günaydın lar havada ucusuyor arkadas 500 lira veriyorsun 40 defa günaydın yazıyorsun üstüne paran olunca tepkime dahi vermiyorsun insanlara uzak durmak lazım bu şekilde ki İnsanlardan

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,992
27,287
113
Bana günaydın yazardi bende durumlar kötü oldugu için bide bi ara surekli 2 3 gün ban yerdim dm ye bakardim günaydın lar havada ucusuyor arkadas 500 lira veriyorsun 40 defa günaydın yazıyorsun üstüne paran olunca tepkime dahi vermiyorsun insanlara uzak durmak lazım bu şekilde ki İnsanlardan
Kendisine hayatta başarılar diliyorum ben. Hepsi bu

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,712
2,896
113
Kesinlikle verdiginlede rezil oluyorsun bu saaten sonra insanlara para vermicem

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,712
2,896
113
Aynı şekilde bende valla isterse milyon kazansın umrumuzda olmaz insan neyse o olmalı
Surda az çok insanları tanıdım para vermesemde versemde %90 kazandıktan sonra kendini kaybediyor bitince normale dönüyor ve sende normal karsilamani bekliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...