- 49,330
- 54,139
- 113
harbiden Günün en ozlu sözünü ettin kendimi geçtim @Losers bu adam gecen sene yetim babasiydi puahBiz ne ara böyle olduk ben en çok onu düşünüyorum
harbiden Günün en ozlu sözünü ettin kendimi geçtim @Losers bu adam gecen sene yetim babasiydi puahBiz ne ara böyle olduk ben en çok onu düşünüyorum
Doktora söyle sigara parası atsın. Sabah akşam kupon atıyor. Parası yokken de ilk yaptığı şey durumun var mı diye sormak. Birazda sen durumunu sorBende roll takip edeyim bir sigara parası bulalım dedik hiç roll yok full şikayet aw puajsja
Şimdi sigara parası bulursak diye roll arıyoruz 55 dayan 67 sapla diyoruz puajajharbiden Günün en ozlu sözünü ettin kendimi geçtim @Losers bu adam gecen sene yetim babasiydi puah
Doktora söyle sigara parası atsın. Sabah akşam kupon atıyor. Parası yokken de ilk yaptığı şey durumun var mı diye sormak. Birazda sen durumunu sor
İsabetli karar bende konuşmıyorumKonusmuyorum onla
Doğru olan buİsabetli karar bende konuşmıyorum
Sendemi puahaKonusmuyorum onla
Sende miSendemi puaha
Bende konuşmuyorum masallah adam ile konuşan yokmuş puahaİsabetli karar bende konuşmıyorum
Sermaye yokken sadece durumun var mı diye dm atar. Durumu iyiykende hayatta dm atmaz. Bol şans yazarız ona bile tepki vermez. Ben öyle duyarsız bencil insanı sevmemBende konuşmuyorum masallah adam ile konuşan yokmuş puaha
Bana günaydın yazardi bende durumlar kötü oldugu için bide bi ara surekli 2 3 gün ban yerdim dm ye bakardim günaydın lar havada ucusuyor arkadas 500 lira veriyorsun 40 defa günaydın yazıyorsun üstüne paran olunca tepkime dahi vermiyorsun insanlara uzak durmak lazım bu şekilde ki İnsanlardanSermaye yokken sadece durumun var mı diye dm atar. Durumu iyiykende hayatta dm atmaz. Bol şans yazarız ona bile tepki vermez. Ben öyle duyarsız bencil insanı sevmem
Kendisine hayatta başarılar diliyorum ben. Hepsi buBana günaydın yazardi bende durumlar kötü oldugu için bide bi ara surekli 2 3 gün ban yerdim dm ye bakardim günaydın lar havada ucusuyor arkadas 500 lira veriyorsun 40 defa günaydın yazıyorsun üstüne paran olunca tepkime dahi vermiyorsun insanlara uzak durmak lazım bu şekilde ki İnsanlardan
Aynı şekilde bende valla isterse milyon kazansın umrumuzda olmaz insan neyse o olmalıKendisine hayatta başarılar diliyorum ben. Hepsi bu
10 kat çevrim zor kankiiCevrim 3 kat dimi
100 kat cevrim olsa bile yaparım ben dost puaah10 kat çevrim zor kankii
Kesinlikle verdiginlede rezil oluyorsun bu saaten sonra insanlara para vermicemBana günaydın yazardi bende durumlar kötü oldugu için bide bi ara surekli 2 3 gün ban yerdim dm ye bakardim günaydın lar havada ucusuyor arkadas 500 lira veriyorsun 40 defa günaydın yazıyorsun üstüne paran olunca tepkime dahi vermiyorsun insanlara uzak durmak lazım bu şekilde ki İnsanlardan
İnan olsa sana atardım şuan öyle bir hırs gördüm yapabilirsin100 kat cevrim olsa bile yaparım ben dost puaah
Ee biz boşunamı yaparız diyoruz o slotlar beni duman etti yoksa ben parasız kalmazdimİnan olsa sana atardım şuan öyle bir hırs gördüm yapabilirsin
Surda az çok insanları tanıdım para vermesemde versemde %90 kazandıktan sonra kendini kaybediyor bitince normale dönüyor ve sende normal karsilamani bekliyorAynı şekilde bende valla isterse milyon kazansın umrumuzda olmaz insan neyse o olmalı