- 3,322
- 4,130
- 113
Neyse ATM den hallederim herhalde terim claypsa elmadron wasil besiktas payfix atarsınız ozelden
Kart numarası ile şifre sifirlayıp giriş yapabilirsin aslındaNeyse ATM den hallederim herhalde terim claypsa elmadron wasil besiktas payfix atarsınız ozelden
Fix yok bende dost, IBAN atayım fixten IBANa atabilirsin galibaNeyse ATM den hallederim herhalde terim claypsa elmadron wasil besiktas payfix atarsınız ozelden
Senin payini ben alırım ortak gireriz 🤣🤣Fix yok bende dost, IBAN atayım fixten IBANa atabilirsin galiba
Galiba diye bişeymi var hocam atılıyor yani bende uygulama varFix yok bende dost, IBAN atayım fixten IBANa atabilirsin galiba
Bu arkadaşı burdan alın yoksa ben kendimi denize atarken onu da atarım 🤣Senin payini ben alırım ortak gireriz 🤣🤣
Bilmiyorum dost ben kullanmiom fixGaliba diye bişeymi var hocam atılıyor yani bende uygulama var
Sende yargılanacaksın o zaman merak etme vakit er yada geç seçil yargılandı mesela.Bilmiyorum dost ben kullanmiom fix
Bizim fona ne zaman yatırım yapacaksın dost, ya kazanç garantili diyorum yaSende yargılanacaksın o zaman merak etme vakit er yada geç seçil yargılandı mesela.
Elbet birgün belki iki günBizim fona ne zaman yatırım yapacaksın dost, ya kazanç garantili diyorum ya