- 39,457
- 33,561
- 113
son 5 dk sıctılar rahat gelecek mac yattı aq
Bu U20 basket maçları tamamen milleti düdüklemek için ya başka açıklaması yok başladığından beri takip ediyorum her maç aynıBu kadar erken faul dolan macta serbest atis olmadi son 4dk
Sorma dost bultende kisitli olmasa yuzune bakilmazBu U20 basket maçları tamamen milleti düdüklemek için ya başka açıklaması yok başladığından beri takip ediyorum her maç aynı
Biz maliz olsun onlar da mal diyorlar herhalde almiyorlar molaMaç leş gibi giderken mola yok ama sayı çıkınca (her iki taraf eşit de atsa) hemen mola geliyor. Basket bahsi vs oynamadigim için pek bilmiyorum da bunun sebebi nedir dostlar? Mesela niye sayı cikmiyorken mola alınmıyor hiç
ayar cektıler dost ne zaman gelıcek gıbı olsa mola aldılar aqAtmamış terbiyesizler. Neyse 5 kişi 200 yapariz su banka işini halledeyim
Kesene bereket dostAtmamış terbiyesizler. Neyse 5 kişi 200 yapariz su banka işini halledeyim
Kesene bereketAtmamış terbiyesizler. Neyse 5 kişi 200 yapariz su banka işini halledeyim
Sağol kralGeçmiş olsun
Geçende Ürdün Ligi'nde maça alt oynamıştım ev 8 sayı önde 1.42 süre vardı mola geldi dep 0-8 seri yaptı maçı uzatıp üst yaptilar 😄ayar cektıler dost ne zaman gelıcek gıbı olsa mola aldılar aq
Tamamen sömürü düzeni yaniBiz maliz olsun onlar da mal diyorlar herhalde almiyorlar mola
Ooo zengin dost hoşgeldin dediler artık buraya uğramaz amaGeçmiş olsun
yaparlar dost yaparlar basket bu olmayacak seyler olurGeçende Ürdün Ligi'nde maça alt oynamıştım ev 8 sayı önde 1.42 süre vardı mola geldi dep 0-8 seri yaptı maçı uzatıp üst yaptilar 😄