- 17,602
- 13,490
- 113
...
Seni sevmeyen acı şarap içsin ddsdBiz büyüklerimizi severiz abi. Fix atarsin
Seni sevmeyen acı şarap içsin ddsdBiz büyüklerimizi severiz abi. Fix atarsin
Acı şarap severiz...
Seni sevmeyen acı şarap içsin ddsd
Hangi ATM'ye gidiyorsun İnönü mü geliyorumATM çıkmam lazım iyi kaybettimm ben de yarım saaate hallederiz
Anlikmi uyudun..Kaan maç verdi suja bas dedi..bastıktan sonra gördüm msji..Muro ile anında kayboldunuzSen çekelim dedin bende cek dedim çektiğini düşündüm
Sabah bizi etiketlemişsin yazdım gördün değil mi sen uyuyakalmışım yatağın içinde bir kalktım öğrenLa niye yattın uyudun son adımda..insan yatiyom der dimi
Kuru ismarlarim gelirsen iyi mal geldi😁Hangi ATM'ye gidiyorsun İnönü mü geliyorum
Gece gece üşürsün dostum boşverATM çıkmam lazım iyi kaybettimm ben de yarım saaate hallederiz
Vallahi uyuyakalmışım Normalde hep burada değil miyim beni bilmiyor musunAnlikmi uyudun..Kaan maç verdi suja bas dedi..bastıktan sonra gördüm msji..Muro ile anında kayboldunuz![]()
Harmanlıktan ölüyorum gelmeyen namussuzdur yeri söyle hemen geliyorum Sefaköy İnönü neresiKuru ismarlarim gelirsen iyi mal geldi😁
Oatlarken retkitide patlattik o da aynı maça basmış..adamın atı kaçtı...yayla yala dolaşıyor atını arıyor ddSabah bizi etiketlemişsin yazdım gördün değil mi sen uyuyakalmışım yatağın içinde bir kalktım öğren
Sen yer söyle gelmezsem Ha Burada beni İfşa etKuru ismarlarim gelirsen iyi mal geldi😁
Uyumasan o gool gelirdiVallahi uyuyakalmışım Normalde hep burada değil miyim beni bilmiyor musun
Sağlık olsun onumuzde ki maçlara bakalım artikAnlikmi uyudun..Kaan maç verdi suja bas dedi..bastıktan sonra gördüm msji..Muro ile anında kayboldunuz![]()
HahahahhahahaOatlarken retkitide patlattik o da aynı maça basmış..adamın atı kaçtı...yayla yala dolaşıyor atını arıyor dd
Ne bileyim ben uyudum diye mi gelmedi ŞimdiUyumasan o gool gelirdi![]()
Bana ıslak Ayşe ismarla be gardasimKuru ismarlarim gelirsen iyi mal geldi😁
İsa Bey bizde geri yok Biz ne dediysek o çağırsın gitmeyen namussuzdur yakın bana zatenBana ıslak Ayşe ismarla be gardasim)
Bizede lazım nasıl alcazKuru ismarlarim gelirsen iyi mal geldi😁
İyi kaybettiysen neyin dagıtımı dostum bu bugün git yarın kazanınca gel bol şanslarATM çıkmam lazım iyi kaybettimm ben de yarım saaate hallederiz
Adamsın lanİyi kaybettiysen neyin dagıtımı dostum bu bugün git yarın kazanınca gel bol şanslar