- 51,717
- 48,897
- 113
Biz rahatız dost o yüzden ban attılar zatenRahat dur ban yeme gene..ozletiyorsun hg
Biz rahatız dost o yüzden ban attılar zatenRahat dur ban yeme gene..ozletiyorsun hg
İsa Bey bizde geri yok Biz ne dediysek o çağırsın gitmeyen namussuzdur yakın bana zaten
Skank varmı severimKuru ismarlarim gelirsen iyi mal geldi😁
Maşallah haberi kanadaya kadar duyulmuşOooo birilerinin ceza bitmiş 🤣🤣
Eyvallah dostum sende adamsınAdamsın lan
Ben niye duymadım FeroMaşallah haberi kanadaya kadar duyulmuş![]()
Bilmiyorum ki dost bani yedik ama sayemde on kişide parasini aldı enazindanBen niye duymadım Fero
Şimdi muhabbet ne diyeceğim muhabbet uzayacak rahatsız olan olacakBenim anlamadığım milleti dolandıran adamlar bani yiyen bensirmayalimmi yani milletin parasına neden coktunuz diye
Boşver dost bir ara yazarımŞimdi muhabbet ne diyeceğim muhabbet uzayacak rahatsız olan olacak
Dolandırmak küfür etmek serbest sende yapBenim anlamadığım milleti dolandıran adamlar bani yiyen bensirmayalimmi yani milletin parasına neden coktunuz diye
Öyleymiş dost öğrendikDolandırmak küfür etmek serbest sende yap
Euro çalışıyor o ..iyi bildin ddsd@Blackpearl1903 gel bakalım dost sen biraz zenginbir amcaya benziyorsun sanki![]()
Siz iyi biliyorsunuz Vallahi ben ilk defa gördüm bu kişiyi o kadar burada takılıyorumEuro çalışıyor o ..iyi bildin ddsd
Hemde senin gibi bjk li..yapış yapış dd
Sende Euro çalışıyorsun ama zengin olunca uzak duruyorsun bizdenEuro çalışıyor o ..iyi bildin ddsd
Hemde senin gibi bjk li..yapış yapış dd
Fero Maaşı aldın mıSende Euro çalışıyorsun ama zengin olunca uzak duruyorsun bizden![]()
O eski dostlardan ayrıca Euro kullanan adamı 12 metreden tanırımSiz iyi biliyorsunuz Vallahi ben ilk defa gördüm bu kişiyi o kadar burada takılıyorum
DddSende Euro çalışıyorsun ama zengin olunca uzak duruyorsun bizden![]()
Yok AMK yatmadı ya pazartesiye kaldı çok umutluydum dün bugün yatar diye ama bir gün daha dişimizi sikacagizFero Maaşı aldın mı