- 23,149
- 7,833
- 113
Ben yemem knk onu hepsini atacam sırayla kimse acele etmesinKazananlardan fazlasının yazacağına yemin edebilirim
Ben yemem knk onu hepsini atacam sırayla kimse acele etmesinKazananlardan fazlasının yazacağına yemin edebilirim
Bu @osmanarslan72 dostumuz napıyor anlamadım ben@JoeQuanqa listeyi gruba alın yoksa liste'de olmayanda yazar
Olmaz öyle yaa @JoeQuanqa dm de toplasana dostumKazananlar yazsın bana
Dm bak dostBen yemem knk onu hepsini atacam sırayla kimse acele etmesin
Dağıtım onda yaBu @osmanarslan72 dostumuz napıyor anlamadım ben
Dur şu dm atyım sonra listeyi grup yaparsınız@JoeQuanqa listeyi gruba alın yoksa liste'de olmayanda yazar
Önce benim Ödülü alayım sonra ismimi wasil diye değişelim miOlmaz öyle yaa @JoeQuanqa dm de toplasana dostum
Usman s*ktr et bunları gel tek el black jack yapalımBen yemem knk onu hepsini atacam sırayla kimse acele etmesin
Lısteyı yapan baskası dağıtım yapan baskası ödülü alan baskası olur sımdk bide mıssDağıtım onda ya
Hızlı olDur şu dm atyım sonra listeyi grup yaparsınız
Yazdım hocamBen yemem knk onu hepsini atacam sırayla kimse acele etmesin
Senin sağ testisin sağolsunÖnce benim Ödülü alayım sonra ismimi wasil diye değişelim mi
Dağıtım ondada bi kısım atlandıDağıtım onda ya
Dağıtım pay istemiyor oda basmış aynı maça kazanmış ondanLısteyı yapan baskası dağıtım yapan baskası ödülü alan baskası olur sımdk bide mıss
En sevdıgım @osmanarslan72 dagıtımcımız 😀Dağıtım pay istemiyor oda basmış aynı maça kazanmış ondan
Basmayı biliyorEn sevdıgım @osmanarslan72 dagıtımcımız 😀
Teşekkür ederim@Hakan170 ödül gönderildi sırayla acele etmeyin
Listede rizeli5353 yazmışlar ama o benim bir 53 ü eksik yazmışlar 😀😀@Hakan170 ödül gönderildi sırayla acele etmeyin