- 21,894
- 18,058
- 113
Mümin adamın hali başka olur.Burda olmadı daha ezana 10 dk var namazı bekliyorum kılıp uycam ben
Mümin adamın hali başka olur.Burda olmadı daha ezana 10 dk var namazı bekliyorum kılıp uycam ben
Bende yatıyorum kalan sahalar @Valenciennes emanet iyi gecelersssBen bilmiyorum ben yatıyorum kalan dostlara sevgi selam ile hshshs
Allah kabul etsin dostumBurda olmadı daha ezana 10 dk var namazı bekliyorum kılıp uycam ben
La sende vardın atsana ibanboşuna sorma sana vermezler aralarında pay ederler![]()
Kendileri yazıyordu bilmiyorum aqq nasıl bir iş oldu bu yaa11 dm 12 oldu 3 kisi kaldi onlarda atar simdi odulden muaf olan kim oldu ki
3 kişi çekildi kara himmet aziz mi ne11 dm 12 oldu 3 kisi kaldi onlarda atar simdi odulden muaf olan kim oldu ki
Hey benim ibanim değilKendileri yazıyordu bilmiyorum aqq nasıl bir iş oldu bu yaa
Allah'ını seversen bana cevap ver varmıyım yoksa baklava açmaya yrdım edicemLa sende vardın atsana iban
Hic bir zaman olmucaksinAllah'ını seversen bana cevap ver varmıyım yoksa baklava açmaya yrdım edicem
Lâ hayat sadece burda mı vardı başka yerlerde aktiftik elbet ondan yazdımw öyle. Paranın oara olduğu zaman dedi @Valenciennes o öyle aklıma geldiSen dsha 7 8 ay önce üye olmussun kardeşim 4 sene önce ki olaya neden hey gidi günler diyorsun ğuajjw
yok istemiyorum ne la bu böle 500 den 300e indi hem arkadaşına attırıyon 2 saat bekliyoz çorbayı geçti sakız oldu o ödül.La sende vardın atsana iban
Bu forumda üyeydi ama Banlandı kansız da aynısını yaptı işte oda gitti Jakadal için bir şikayet etmedik dursun o aklıma geldikçe sövecem ona girip duruyo elmaslardan belliEnişte hep bi hikaye var ama isim yok
İfşa gelir mi
Kebapçı apooAllah'ını seversen bana cevap ver varmıyım yoksa baklava açmaya yrdım edicem
Aynen öyle @Enişte al benim hakkımı Nesinede kupon ysp 5 saatir takip ediyoruz Kafa kalmadı pis konusucam şimdi yoksayok istemiyorum ne la bu böle 500 den 300e indi hem arkadaşına attırıyon 2 saat bekliyoz çorbayı geçti sakız oldu o ödül.
Suçlu ben mi oldum la insan sayısı çoktu listede itiraz oldu herkese koyalım dedim arkadaşın trx hazırda vardi hemen verdim ki dağıtalım diye saat 5 zaten 300 lirayı gündüz atarim bumu sorun yaniyok istemiyorum ne la bu böle 500 den 300e indi hem arkadaşına attırıyon 2 saat bekliyoz çorbayı geçti sakız oldu o ödül.
Yatalım en iyisi sabah oldu aqqyok istemiyorum ne la bu böle 500 den 300e indi hem arkadaşına attırıyon 2 saat bekliyoz çorbayı geçti sakız oldu o ödül.
Bırak üsteleme çocuklaraLa sende vardın atsana iban
Ney bize atacan adamlar devretti hepsi 975 tl borcun varBana dm atmayan adamin ödülü ben çatır çutur yiyecem siz bilirsiniz benlik sorun yok
Kansız gitti demiBu forumda üyeydi ama Banlandı kansız da aynısını yaptı işte oda gitti Jakadal için bir şikayet etmedik dursun o aklıma geldikçe sövecem ona girip duruyo elmaslardan belli