- 5,135
- 2,437
- 113
Ben kaçtım bol şanslar arkadaşlar
Erhan hem trx hemde iban saldım hangisi uygunsa salarsın dost
Erhan hem trx hemde iban saldım hangisi uygunsa salarsın dost
Bilyonerden yarına 12m veren sistem 1,2,3,4,5,6 akar enişteSağol karacım kesene bereket ben size katlayıp döneceğim pazartesi
299.99Porsiyon ne kadar sizde
Hiç hevesim kalmadı kara10 sayfa boyunca yok şimdi baktım bir daha bak istersen ilk sayfadan beri varım eğer için de vicdan denen şey varsa..
Tek şiş mi299.99
Noe kore bu adamlara bak bi la adaletsiz adammiyiz biz 300 lira için torpil yapalim10 sayfa boyunca yok şimdi baktım bir daha bak istersen ilk sayfadan beri varım eğer için de vicdan denen şey varsa..
Hiç tutmuyor ki ilk yarı süpriz atıyoruz hep bi cacık olduğu yok illallah dedik artıkBilyonerden yarına 12m veren sistem 1,2,3,4,5,6 akar enişte
enişte paraya tamah eden biri değilim arkadaşlarım dostlarım çok istediğim de bulabiliyorum çok şükür.Sende zaten her daim kasa oluyor aq arkadan egt çevirirken roll takip ediyon siktir et bu seferlik böyle olsun
Dancy cekilos konusunda dağıtımı ben yapmıştım arkadaşın trx attim bana pasladi dağıtımı yaptim yarim saat once konuşuyorduk uyudu herhal uyanınca paslar bana ben dağıtırımAnladim dostum, mesaji siliyorum simdi yanlis anlasilmasin. Ben odulde almadim yanlis anlama sadece basindan beri takip ediyorum olaylarida uzadikca is ihale sana kaliyo cunku zor isler
Neye baksın kardeşim anlamadım ne anlammda baksın bizeNoe kore bu adamlara bak bi la adaletsiz adammiyiz biz 300 lira için torpil yapalim
Adalet ablayı @Valenciennes dost belki tanır sarıgöl mah. Torbacı olurNoe kore bu adamlara bak bi la adaletsiz adammiyiz biz 300 lira için torpil yapalim
onlar var tabi ilk sayfadan beri listeyi adaletli yapmadğınız için söylüyorum.Noe kore bu adamlara bak bi la adaletsiz adammiyiz biz 300 lira için torpil yapalim
Siz listede yoktunuz adam basindan beri varım diyor bende dedim ki noe kore de konunun basindan beri varlar onlar listede yoktu simdi onlari listeye almasak haksızlık olurdu dedimNeye baksın kardeşim anlamadım ne anlammda baksın bize
Ben para varken hayatta 500 tl olsun onu yemeden takip etmem illa o sıfır olacak ondan parasız kalıyoruz zaten 😂enişte paraya tamah eden biri değilim arkadaşlarım dostlarım çok istediğim de bulabiliyorum çok şükür.
benim amacım işsizim evde pc başında otur otur canım sıkılıyor roll takip ediyorum zaman geçirmek için gelen ödül ilede sigara alıyorum zaten çalışırken 1 paket içiyorduk şimdi evde 2 pakete çıktı sigara da 100 lirayı geçti e haliyle![]()
Listeyi en başından ben yapmadım bana yap dese sorun olmazdı ben sonradan dahil oldumonlar var tabi ilk sayfadan beri listeyi adaletli yapmadğınız için söylüyorum.
sizin için hava hoş pastanın büyük bölümünü siz aldınız gerisi umrunuzda olmaz dost
Komşu para kelimesi geçince saat farketmeksizin nasıl anında o konuda bitebiliyorsun299.99
O listeye yapan tam müptezel zaten devralıyoesun baştan 10 kişi cıkaracaksın sıfırlıyacaksın herkesi kardeşim 4.30 saat takip etmişim ben parasını geçtim artık 16 kişi nssıl cıktı mersk ettim ben herkes yazılmış herhalde suç sizde değil @dancy35 de aslındada neyse ben kaçtım benim hakkımı enişte alır sizden yeter başımız cok ağrıdıSiz listede yoktunuz adam basindan beri varım diyor bende dedim ki noe kore de konunun basindan beri varlar onlar listede yoktu simdi onlari listeye almasak haksızlık olurdu dedim
Wash maçında kavga çıkmışKomşu para kelimesi geçince saat farketmeksizin nasıl anında o konuda bitebiliyorsun
Roll konusu açılınca hakan gibi
Holiganla ilgili kötü bişey söylendiğinde hassab gibisin