- 23,118
- 9,100
- 113
la hadi la zabah oldu mk yapacağınız işin
Onu kim bulduysa o yaprak parcası işte …ey para nelere kadirsin
Aynen bendeCanım sıkkın herşey ters gidiyor
Len ben parayı çektim yedim bitirdim hala burda dağıtım olmamisKardeşim herkes alır zaten büyük ihtimalle 15 kişi var yok burda 400 er atsa 6k yapar 100tl için 2 3 kişi dışarda kalmmıs olur @Erhan2121
@AllanSaintMaximin olayı yalanlarla süslemiş ben hayır dedim karşılığınds beni bilirsin ben sana geçen attım dedi bende para senin değildi amk yazdım oda bi ton küfür etti bende küfürden sonra şikayet ettimDağıtım parasını istemek değil konu buna 1000 attım ben.dagitim gibi olmadı olay benim kankam şahsi olarak tanıdığım dostum bana 30k attı istediklerine dağıt dedi.ben binada attım. 4 gün sonra baktım herkese roll actirmis eğer uygunsan bana da actirir misin dedim.direk beni banlatti maddi talep diye raporlamis.
Shell sabah banını atar liste yasak diyor adam günde 50 defa puhjaKonuyu kapatacak adam yok başkan pavyona götürdü shellacla daimonu konfeti patlatıyorlardır şimdi
Kral şu işin gerçekten biri hakkını vermiş olsa toplasan 10 kişi bile çıkmazda neyse bişey demiycem ban yemek istemiyorumKardeşim herkes alır zaten büyük ihtimalle 15 kişi var yok burda 400 er atsa 6k yapar 100tl için 2 3 kişi dışarda kalmmıs olur @Erhan2121
İkinizin yaptığı da yanlış benceDağıtım parasını istemek değil konu buna 1000 attım ben.dagitim gibi olmadı olay benim kankam şahsi olarak tanıdığım dostum bana 30k attı istediklerine dağıt dedi.ben binada attım. 4 gün sonra baktım herkese roll actirmis eğer uygunsan bana da actirir misin dedim.direk beni banlatti maddi talep diye raporlamis.
Dur geliyorum o zmanLen ben parayı çektim yedim bitirdim hala burda dağıtım olmamis
Yok be doğuBeni raporladın mı kanka hemen başkana dm den ifademi ileteyim puahaha
Dagitim bende kral sana odul vermek biraz zor gibi artikŞu dağıtımı yaptır öyle git reis
Senin kullanıcı adı gibi oldu konu@Erhan2121 kanka liste mevzu ne oldu listedeydik geri mi çıkardın sen şimdi bizi☺
Tostos kapti🤣🤣Dur geliyorum o zman
He eğer öyleyse farklı konu o zaman sen haklısın@AllanSaintMaximin olayı yalanlarla süslemiş ben hayır dedim karşılığınds beni bilirsin ben sana geçen attım dedi bende para senin değildi amk yazdım oda bi ton küfür etti bende küfürden sonra şikayet ettim
Biliyoruz be makarasındayız olayın bu forumda 1 meto var zatenYok be doğu
işimiz olmaz o butonla
Ithalatini ihracatini yeri geliyor imalatini yapan teyzem yaşında ablalar varOnu kim bulduysa o yaprak parcası işte …
Sen Kesn varsın zaten dost bende gördüm seni sen seçilme ben seçileyim hakkımı vercem sanaKral şu işin gerçekten biri hakkını vermiş olsa toplasan 10 kişi bile çıkmazda neyse bişey demiycem ban yemek istemiyorum
Onun ben beynini kanka boşver şu herifi sinirleniyorum gördükçe iyilik yaramaz ,İkinizin yaptığı da yanlış bence