Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 / Kasa 16K Hedef Birkaç Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Dağıtım parasını istemek değil konu buna 1000 attım ben.dagitim gibi olmadı olay benim kankam şahsi olarak tanıdığım dostum bana 30k attı istediklerine dağıt dedi.ben binada attım. 4 gün sonra baktım herkese roll actirmis eğer uygunsan bana da actirir misin dedim.direk beni banlatti maddi talep diye raporlamis.
@AllanSaintMaximin olayı yalanlarla süslemiş ben hayır dedim karşılığınds beni bilirsin ben sana geçen attım dedi bende para senin değildi amk yazdım oda bi ton küfür etti bende küfürden sonra şikayet ettim

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,412
33,146
113
Dağıtım parasını istemek değil konu buna 1000 attım ben.dagitim gibi olmadı olay benim kankam şahsi olarak tanıdığım dostum bana 30k attı istediklerine dağıt dedi.ben binada attım. 4 gün sonra baktım herkese roll actirmis eğer uygunsan bana da actirir misin dedim.direk beni banlatti maddi talep diye raporlamis.
İkinizin yaptığı da yanlış bence

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Kral şu işin gerçekten biri hakkını vermiş olsa toplasan 10 kişi bile çıkmazda neyse bişey demiycem ban yemek istemiyorum
Sen Kesn varsın zaten dost bende gördüm seni sen seçilme ben seçileyim hakkımı vercem sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...