- 11,426
- 4,191
- 113
felaket uykum var 😌😌😌😒
Kim dışarıda kaldıysa söylesin dost bastan sona sayfalarimi bakayımErhan harbi 4.5 saattir tenis sayiyoz kanka.deme zorlami saydirdik kardeşim diye☺ acı bize mecburiyetten saydik
Sen koftehorsun kardeşim hahhdsEe bende ne dedim sen kesin olmasın sen seçilmes ben seçilirsem san verm dedim puahaha
Cok oldu satalı klırmı bızdeSattın mı recebim iphone 15imizi
Ulan enişte güleceğim yoktu 😂😂Bizi tokatlayan bu @jakadal5252 fare gibi girer bakar foruma elmasları alcan sanma sakın verdirtmicem sana onları 2500 olsun takipteyim
Ulan dediğin doğru herhalde ya hay senin şom ağzına5 saate sende ibanim var bu öhö öhö mesajı ile üste çıkarayım ben
Geliyorum bakAlan aldı valla
Sistemini merak ettim. Tecrubelerinden faydalanmak isterim daha taze canın yanmıs ama bana guvenebilirsin dost 🙂Yok be ben bi sistemle para çekiyorum ya biliyon fazla fazla veriyoruz buna öğrettim güvendiğim için en son canım eniştemdi 17 çektik 8 i ona bıraktık 2k yatırmıstım bu tabi öğrendi para tatlı geldi kendi çekmeye çalıştı yazmadı 10 gün baktım hesabın şifresini değiştirmiş dedim senle yolları ayıralım engelledi beni hiçbir şey demeden iyi kasa yaptı heralde 15-20 ödüyordu site 😂😂 sonra tabi çok kişi bilinci abanıyorlar patlatıyorlar biz parasız kalıyoruz
Hatırlıyorum o mevzuyu benim hesaptanda yapmissiniz penaltı yonlendirmisti☺Yok be ben bi sistemle para çekiyorum ya biliyon fazla fazla veriyoruz buna öğrettim güvendiğim için en son canım eniştemdi 17 çektik 8 i ona bıraktık 2k yatırmıstım bu tabi öğrendi para tatlı geldi kendi çekmeye çalıştı yazmadı 10 gün baktım hesabın şifresini değiştirmiş dedim senle yolları ayıralım engelledi beni hiçbir şey demeden iyi kasa yaptı heralde 15-20 ödüyordu site 😂😂 sonra tabi çok kişi bilinci abanıyorlar patlatıyorlar biz parasız kalıyoruz
Yaw enişte ne güldürdün beni ya h sksksksk 🤣Bizi tokatlayan bu @jakadal5252 fare gibi girer bakar foruma elmasları alcan sanma sakın verdirtmicem sana onları 2500 olsun takipteyim
GelmeGeliyorum bak
Bana site soruyon site veriyom dikko sitelere atiyon kardeşimUlan dediğin doğru herhalde ya hay senin şom ağzına
Enişte senin bu abuzer olayını anlamadım ben sen bi sabah yazmıştın üstünden 2-3 gün sonra konuştuk biz abuzer dm den yazmıştı birisi daha vardı dmde senin olayı anlatmıştı tam ayıkamamıştımda değişik bi sistem soygunu muBizi tokatlayan bu @jakadal5252 fare gibi girer bakar foruma elmasları alcan sanma sakın verdirtmicem sana onları 2500 olsun takipteyim
Valla ben bısey almadımAlan aldı valla
Bu iyi bişey mi puahSen koftehorsun kardeşim hahhds