Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 / Kasa 16K Hedef Birkaç Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,426
4,191
113
felaket uykum var 😌😌😌😒

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,717
19,072
113
Yok be ben bi sistemle para çekiyorum ya biliyon fazla fazla veriyoruz buna öğrettim güvendiğim için en son canım eniştemdi 17 çektik 8 i ona bıraktık 2k yatırmıstım bu tabi öğrendi para tatlı geldi kendi çekmeye çalıştı yazmadı 10 gün baktım hesabın şifresini değiştirmiş dedim senle yolları ayıralım engelledi beni hiçbir şey demeden iyi kasa yaptı heralde 15-20 ödüyordu site 😂😂 sonra tabi çok kişi bilinci abanıyorlar patlatıyorlar biz parasız kalıyoruz
Sistemini merak ettim. Tecrubelerinden faydalanmak isterim daha taze canın yanmıs ama bana guvenebilirsin dost 🙂

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Lakers maçı 2. Yarı skoru

43-39

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,381
3,699
113
Yok be ben bi sistemle para çekiyorum ya biliyon fazla fazla veriyoruz buna öğrettim güvendiğim için en son canım eniştemdi 17 çektik 8 i ona bıraktık 2k yatırmıstım bu tabi öğrendi para tatlı geldi kendi çekmeye çalıştı yazmadı 10 gün baktım hesabın şifresini değiştirmiş dedim senle yolları ayıralım engelledi beni hiçbir şey demeden iyi kasa yaptı heralde 15-20 ödüyordu site 😂😂 sonra tabi çok kişi bilinci abanıyorlar patlatıyorlar biz parasız kalıyoruz
Hatırlıyorum o mevzuyu benim hesaptanda yapmissiniz penaltı yonlendirmisti☺

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,695
35,934
113
Bizi tokatlayan bu @jakadal5252 fare gibi girer bakar foruma elmasları alcan sanma sakın verdirtmicem sana onları 2500 olsun takipteyim
Enişte senin bu abuzer olayını anlamadım ben sen bi sabah yazmıştın üstünden 2-3 gün sonra konuştuk biz abuzer dm den yazmıştı birisi daha vardı dmde senin olayı anlatmıştı tam ayıkamamıştımda değişik bi sistem soygunu mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...