- 24,505
- 25,764
- 113
Şarjım derinlere indi gidemiyorum vallaNe doyumsuz bir konu oldu böyle. Takip etmekten kendimi alıkoyamıyorum dost.
Şarjım derinlere indi gidemiyorum vallaNe doyumsuz bir konu oldu böyle. Takip etmekten kendimi alıkoyamıyorum dost.
Ben bu paralara muhtaç olan adamlar ile ozleden hayatta konusmam eniste benden saglam diyorum sorun yokYahu atsana bana dağıtalım burdan 2 dklık işti adam forumdan biri değil dimi bak bi daha diyeyim bururlar bi maça yapıyorlar kumar oynayan adam götü sıkıştıysa acımaz sana
Olay ne tahirim birwz baktımda para şimdi black demi erhandamı blackteyse para diye bişey yoktur erhandayda vardır blackdeyse armut de erhandaysa 31 yazŞarjım derinlere indi gidemiyorum valla
Hey gidi günler4 sene önce burda 2 kişiye 25 payfix çekilişi açardık enişte
250 deli paraydı
OtuzbirOlay ne tahirim birwz baktımda para şimdi black demi erhandamı blackteyse para diye bişey yoktur erhandayda vardır blackdeyse armut de erhandaysa 31 yaz
İhtimaller %1 den %99.9 çıktı o zamanOtuzbir
Dm bak bos yapmaOlay ne tahirim birwz baktımda para şimdi black demi erhandamı blackteyse para diye bişey yoktur erhandayda vardır blackdeyse armut de erhandaysa 31 yaz
Nasilbu kadar eminsinOlay ne tahirim birwz baktımda para şimdi black demi erhandamı blackteyse para diye bişey yoktur erhandayda vardır blackdeyse armut de erhandaysa 31 yaz
Sen dsha 7 8 ay önce üye olmussun kardeşim 4 sene önce ki olaya neden hey gidi günler diyorsun ğuajjwHey gidi günler
Enişteye kulak ver dost kumar bu sonuçta en sağlam kişilikleri bile yoldan çıkarır.Ben bu paralara muhtaç olan adamlar ile ozleden hayatta konusmam eniste benden saglam diyorum sorun yok
Sormuşlar hangisi daha güven veriyor diye fikrimizi beyan ettik erhan başka bi boyut.Nasilbu kadar eminsin
Para erhanin arkadaşının trx hesabında çocuk uyudu sabah erhana iban yapıp erhanda bizlere iban yapicak kardeşimOlay ne tahirim birwz baktımda para şimdi black demi erhandamı blackteyse para diye bişey yoktur erhandayda vardır blackdeyse armut de erhandaysa 31 yaz
ahahahahagahahqhqhqhqgqhSen dsha 7 8 ay önce üye olmussun kardeşim 4 sene önce ki olaya neden hey gidi günler diyorsun ğuajjw
ApoooArkadaşlar liste nerde ismim neden yok
Bu satte parayı napacak millət boşver sabah dağıtırsın11 dm geldi atmayan kişiler de atsin para geldiğinde atariz sorun yok çok saçma bi konu oldu adam aktif diye hemen onun trx verdim rol boka sarmisti toparlim dedim daha da bok oldu ben adam atınca herkese hak olan parayi atacam
Eyvallah ama bı sen bı de o Tommy vercetti ikinizdeki kibir uzaklardan hissediliyor Allah yardımcınız olsunSormuşlar hangisi daha güven veriyor diye fikrimizi beyan ettik erhan başka bi boyut.