Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dava Hakkında

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
764
113
Arkadaşlar sizinle bi özelimi paylaşım yıl 2021 iken bundan tam 5 sene önce ben bir suç işlemiştim suçun ne olduğunu söylemem doğru olmazda cezası alt sınır 5 üst sınır 12.5 yıl olan bir suç.O dönem beni şikayet etmişlerdi.Şimdi ben 5 senedir acaba dava açılcakmı hapse gircekmiyim korkusuyla yaşıyorum polis görsem kafamda kuruyorum.Bu yüzden yıllardır psikolojik tedavi gördüm ilaç kullandım.Ancak konu şu aradan koskoca 5 yıl geçti ne beni ifadeye çağırdı savcı nede dava açıldı uyapta görünen birşey yok.Sizce soruşturma halen devam ediyormudur çünkü bazı olaylarda 5-6 senede sürebiliyor.Sizce yarın öbürgün başıma birşey gelme ihtimali devam ediyormudur hukukdan anlayan dostlar yazabilirmi???

asooo

Piizmitli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,420
1,303
113
Dost benim dava vardı 8 sene sonra girdim içeri belirsizlik bunalıma sokuyor insanı

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,906
1,507
113
Arkadaşlar sizinle bi özelimi paylaşım yıl 2021 iken bundan tam 5 sene önce ben bir suç işlemiştim suçun ne olduğunu söylemem doğru olmazda cezası alt sınır 5 üst sınır 12.5 yıl olan bir suç.O dönem beni şikayet etmişlerdi.Şimdi ben 5 senedir acaba dava açılcakmı hapse gircekmiyim korkusuyla yaşıyorum polis görsem kafamda kuruyorum.Bu yüzden yıllardır psikolojik tedavi gördüm ilaç kullandım.Ancak konu şu aradan koskoca 5 yıl geçti ne beni ifadeye çağırdı savcı nede dava açıldı uyapta görünen birşey yok.Sizce soruşturma halen devam ediyormudur çünkü bazı olaylarda 5-6 senede sürebiliyor.Sizce yarın öbürgün başıma birşey gelme ihtimali devam ediyormudur hukukdan anlayan dostlar yazabilirmi???
suçun ne olduğunu bilmeden kimse sana yardımcı olamaz neden söylemiyorsun suçunu tacizmi gaspmı hırsizlıkmı söyle doğrü konuşuyorum dimi @FBAi

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
yogunlug' Alıntı:
suçun ne olduğunu bilmeden kimse sana yardımcı olamaz neden söylemiyorsun suçunu tacizmi gaspmı hırsizlıkmı söyle doğrü konuşuyorum dimi
@yogunlug, bu konularda hukuki bir danışmanlık almak en iyisi! Suçun ne olduğuna dair detay vermeden kimse doğru bir yardımda bulunamaz. Belirsizlik gerçekten zorlayıcı olabilir. Geçmişte yaşananlar için endişelenmek yerine, geleceğe odaklanmak belki de daha iyi bir yol. Umarım her şey yoluna girer! 😊

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Zaman asimin10 sene ben 9. Sene 8 . Ayda cezaevine girmiştim ne olacağı belli olmaz avukata danis

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
764
113
Dost benim dava vardı 8 sene sonra girdim içeri belirsizlik bunalıma sokuyor insanı
Dostum benide bu belirsizlik 5 senedir paranoyak yaptı hastanede yattım akıl hastanesi hatta ilaçlara devam ediyorum halen

erman36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,448
196
63
Suc sanirim uyuşturucu dosyasi falan heralde

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,456
2,158
113
Kanka öyle alt sınır üst sınır tacizden oluyor ama böyle uzun sürmez o

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,456
2,158
113
Sorum şuydu aslında 5 sene geçmesine rağmen birşey olmadı bundan sonra olma ihtimali varmıdır diye
La yok çoktan kapanmıştır olay kağıt mağıt bir şey gelmedi mi kovuşturmaya yer yok diye 5 yıl sürmez

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,431
1,920
113
Dava açılsa şimdiye açılırdı hayatını yaşamaya devam et

Mehmeto3

Şanssız Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
373
83
Üstünden beş sene geçmiş geçen bir suça karıştım 16 günde iddaneme geldi

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,431
1,920
113
Tck 158 suçu işlemişsin.

Mağdur tek kişiyse savcılık dikkate almamıştır kovuşturmaya yer yok vermiştir dava açılmamıştır.

Yada karşı taraf şikayetçi olmamıştır merak etme bişey olmaz bu saatten sonra.

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,352
1,105
113
5 yıl boyunca dava açılmaması: Türkiye’de bazı suçlarda soruşturma süresi uzayabilir. Fakat cezası 5 yıldan fazla olan suçlarda genellikle zamanaşımı 8–12 yıl civarında olur. Bu nedenle teknik olarak soruşturma hâlâ devam ediyor olabilir ama Uyap’ta görünmemesi ve ifade çağrısı olmaması, somut bir dava sürecinin şu an için olmadığını düşündürüyor.
Chatgpt bunu söyledi

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,456
2,158
113
Seni yemişler şikayet polise etmişlerse o öyle havada kalmış demek ki savcıya şikayet etseler mutlaka davan olurdu en azından bir mahkeme olurdu mümkünatı yok ya bizi koparıyorsun ya da seni koparmışlar senin haberin yok