- 3,456
- 2,158
- 113
Ya senden şikayetçi olduysalar madem 5 sene önce polise gittiyseler polis ifadeni alır savcıya gittiyseler dava açılmasını ve hakkında iddaname yazarak cezalandırmanı talep eder yani bir talep edilirdi bir şey olurdu
Bende onu diom hani ben suçu işlediğimi biliorumda savcı 5 senedir çağırmazmı en azından ifadeye dava açılmasa bile onu anlayamadım bu yüzden paranoya oldum bakırköyde yattım halen ilaç kullanıomYa senden şikayetçi olduysalar madem 5 sene önce polise gittiyseler polis ifadeni alır savcıya gittiyseler dava açılmasını ve hakkında iddaname yazarak cezalandırmanı talep eder yani bir talep edilirdi bir şey olurdu
Sana şikayet ettik kolpasını sıkmışlar o zaman yoksa mutlaka polis ifadeni alırdıBende onu diom hani ben suçu işlediğimi biliorumda savcı 5 senedir çağırmazmı en azından ifadeye dava açılmasa bile onu anlayamadım bu yüzden paranoya oldum bakırköyde yattım halen ilaç kullanıom
OlabilirSana şikayet ettik kolpasını sıkmışlar o zaman yoksa mutlaka polis ifadeni alırdı
Dostum bunun için hukuk okumana gerek yok. 5 yıl olmuş sen şansını birde Erenköyde dene. Dediğim gibi seni gerçekten polise şikayet etseler 4828282 ifade vermeye giderdin. Savcıya şikayet etseler ifaden alınır davan olurdu. Rahat ol bir şey yok.Hukuk bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi???
Yaşadığın halisulasyon olmasın dostumArkadaşlar sizinle bi özelimi paylaşım yıl 2021 iken bundan tam 5 sene önce ben bir suç işlemiştim suçun ne olduğunu söylemem doğru olmazda cezası alt sınır 5 üst sınır 12.5 yıl olan bir suç.O dönem beni şikayet etmişlerdi.Şimdi ben 5 senedir acaba dava açılcakmı hapse gircekmiyim korkusuyla yaşıyorum polis görsem kafamda kuruyorum.Bu yüzden yıllardır psikolojik tedavi gördüm ilaç kullandım.Ancak konu şu aradan koskoca 5 yıl geçti ne beni ifadeye çağırdı savcı nede dava açıldı uyapta görünen birşey yok.Sizce soruşturma halen devam ediyormudur çünkü bazı olaylarda 5-6 senede sürebiliyor.Sizce yarın öbürgün başıma birşey gelme ihtimali devam ediyormudur hukukdan anlayan dostlar yazabilirmi???
10 sene sonra zaman aşımı oluyor dost yukarıda bir arkadaşta yazmış kesinleşmiş ceza ise illa gelirSorum şuydu aslında 5 sene geçmesine rağmen birşey olmadı bundan sonra olma ihtimali varmıdır diye
EvetKral g*t korkusu seni paranoyak etmiş
Şehir filan değiştirdin mi bu süreçte
Evet nedenkiKral g*t korkusu seni paranoyak etmiş
Şehir filan değiştirdin mi bu süreçte
Suç herhalde baya bı yüz kızartıcı ve sen teknik olarak şunu düşünüyorsun. İllaki hasım sahibi oldum onlar yapmasa devlet cezasız koymaz gibi bu düşünceler delirtmis bı tık.dava kaydın olsa çoktan çıkardı
Arkadas sorununu söyle şuçun ney onu söylemeden bişey söylemek utanacak bişey yok hırsızlıkmı gaspmı dolandırıcılıkmo 4 tane avukat var amca oğuulları sorar sana dönerimHukuk bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi???
ama adamlara helal olsun, zarf atıp intikamlarını almışlar. Adam kafayı yemiş, paranoya olmuş, hastaneye yatmış daha ne olsunBak güzel kardeşim sana biraz üzüldüm sordum avukatlara ona zarf atmışlar diyo karakola şikayet etselerdi karakol ifadesini alırdı suç işlemişse savcılık peşini bırakmazdı kimse şikayetçi olmamıştır ama şu var eğer uyuşturucu işiyse savcılık bilerek almaz bağlantırını çözmek için teknik ve fiziki takibe alır diğer meselerlerse şikayetçi olmamışlardır diyo kafanı takma bişey olmaz nerelisin bilmiyorum ama korkulacak bişey yok Allah'tan baskasından hapistende korkacak bişey yok tövbe et kimseninde canını yakma ölüm Allah'ın emridir korkma rahat ol psikoloji çabuk toparlanır hayatın akışına birak herseyi
Hakkaten öyle olduama adamlara helal olsun, zarf atıp intikamlarını almışlar. Adam kafayı yemiş, paranoya olmuş, hastaneye yatmış daha ne olsun